Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Samen masturberen, het was nog zo nooit geil

Door:
Sarah
Geplaatst:
01-11-2022
site.commets:
0

Het is lekker om met jezelf te spelen. Dat is al lang geen taboe meer. Zowel mannen als vrouwen genieten er met volle teugen van. Dat komt onder meer doordat sexting en sexchatten zo populair is geworden, en er zijn natuurlijk ook steeds meer, en steeds betere, speeltjes op de markt gekomen.

Vrouwen genieten ook meer van hun eigen lichaam en er zijn veel vrouwen voor wie masturberen de enige manier is om klaar te komen. Dat komt doordat zij zich nog niet helemaal durven of kunnen laten gaan. Het is ook moeilijk om de controle los te laten.

Maar daar is wel iets aan te doen. Je hebt een goede klik en een vertrouwensband nodig. En als je die hebt, dan kan samen masturberen erg goed helpen om die controle los te laten. Waarschijnlijk masturbeer je al samen, tijdens het sexchatten of sexten.

Zeker wanneer je nog niet zo lang met iemand samen bent, of pas een paar keer sex met elkaar hebt gehad, dan kan het wat ongemakkelijk voelen om het samen masturberen voor te stellen. In bed en niet over een app. Maar je kan de sexchats wel gebruiken om te laten weten dat je dat graag eens zou doen.

Maak masturberen bespreekbaar

Voor goede sex is het belangrijk dat je open tegen elkaar bent. Dat je gewoon durft te vertellen wat je wel en niet lekker vindt, wat je allemaal wil proberen en waar je over fantaseert. Dit is niet iets wat zomaar vanzelf gebeurt. Je kent elkaar in het begin nog niet zo goed, en je voelt je dan misschien niet meteen veilig genoeg om dat allemaal te vertellen.

De makkelijkste manier om het bespreekbaar te maken, is tijdens het sexchatten. Je bent dan allebei toch al met jezelf aan het spelen. Je kan dan gewoon zeggen dat je zou willen dat je het kon zien en dat je er in de toekomst graag eens naar zou kijken, en het tegelijk zou willen doen.

Het is sowieso aan te raden om het te bespreken wanneer jullie allebei heel geil zijn. Als je niet aan sexchatten doet, dan kan je masturberen ook op een andere manier bespreekbaar maken. Bijvoorbeeld door voor te stellen om truth or dare te doen. Er zijn ook een heleboel sexy tv-programma's die kunnen helpen om het bespreekbaar te maken. Bijvoorbeeld Spuiten en slikken.

Het fijnste is toch om te wachten op een intiem moment. Waarbij jullie helemaal in elkaar opgaan en genieten van elkaars aanwezigheid. Dan kan je bijvoorbeeld vragen wat jij sexpartner nog eens zou willen proberen, of hoe je diegene nog geiler kan maken. Met een beetje geluk wordt de vraag dan ook aan jou gesteld en dan kan je heel eenvoudig voorstellen om samen te masturberen.

Een hele directe manier is door gewoon te vragen of iemand masturbeert, te vertellen dat jij masturbeert, en dan gewoon te vragen of jouw sexcontact dat ook wel eens samen zou willen doen.

SamenMasturberenPic1

5 tips voor samen solo genieten

Het kan om te beginnen een beetje ongemakkelijk voelen om samen solo te genieten. Dat is toch iets wat je normaal niet deelt. Maar door je er een beetje op voor te bereiden, valt het uiteindelijk allemaal heel erg mee, krijg je er zelfs een intiemere band door, en zal je ontdekken dat het heel erg geil is om samen te masturberen.

1. Wees op je gemak, forceer niets

Je wil dat je op je gemak bent, maar je wil ook dat jouw sexcontact zich comfortabel voelt. Je wil zeker niet dat een van jullie het idee heeft dat het moet. Begin dan ook niet met masturberen, maar gewoon met lekker te vrijen.

Het is dan veel eenvoudiger om verder te gaan met masturberen. Je kan dan bijvoorbeeld de hand van jouw sexpartner leiden of zelf beginnen. Goed voorbeeld doet volgen. Je kan ook beginnen met het bevredigen van jouw sexmatch, en dan vragen of diegene je wil helpen.

2. Anticipeer het schaamteloos zijn

Dit zal vast wat vaag klinken, maar probeer het maar gewoon. Je zal zien dat het echt helpt. Het is belangrijk dat jij geen schaamte voelt bij het samen masturberen en daar kan jij jouw hersenpan op instellen. Dat gaat niet vanzelf, zeker niet als je dat punt met jouw sexcontact nog niet bereikt hebt.

Je gaat jezelf vertellen dat jij je niet gaat schamen en dat je gaat genieten van de sex. Maak daar een kort zinnetje van en blijf jezelf dit vertellen. Je kan hier al geruime tijd vantevoren mee beginnen. Je raakt dan onbewust al gewend aan dat idee en daardoor zal het veel makkelijker zijn om schaamteloos te zijn wanneer je samen wil masturberen.

3. Kijk elkaar aan

Het is ontzettend geil om de lust in elkaars ogen te zien. Dat is al een goede reden om elkaar aan te kijken wanneer jullie masturberen. Doordat je de lust en het genot in elkaars ogen ziet, zie je ook hoe geil die ander wordt van hoe jij met jezelf speelt.

In plaats van schaamte zal je dan het gevoel krijgen dat je diegene nog geiler wil maken, en is het ook makkelijker om verder te gaan met het masturberen. Je kan elkaar ook helpen en je bent niet beperkt tot alleen met jezelf spelen.

SamenMasturberenPic2

4. Speel met elkaar

Door niet alleen met jezelf, maar ook met elkaar te spelen, verhoog je het intieme gevoel. Je kan bijvoorbeeld jouw hand op de hand van jouw sexmatch leggen, met andere lichaamsdelen spelen, en het kan ook lekker zijn om het over te nemen.

Dat jij jezelf bevredigt en jouw sexcontact bevredigd, terwijl jouw sexmatch gewoon heerlijk ligt te genieten. Je kan tussendoor ook afwisselen. Dat is het geile aan samen masturberen. Je kan opeens heel veel meer lekkere dingen samendoen, en nog meer afwisselen.

5. Kies je favo sextoy om mee te nemen

Je kan ook altijd voorstellen om een sexspeeltje te gebruiken. Zeker als jullie die al hebben, maar het is net zo geil om er samen eentje uit te zoeken en dan voor te stellen om die samen te gebruiken. Je kan dan altijd aangeven dat je niet weet hoe dat speeltje het lekkerste gebruikt kan worden, en dan kan je altijd vragen of jouw sexcontact het even voor wil doen.

Je kan jouw sexcontact ook een sextoy cadeau doen. Dat is altijd een mooie manier om masturberen en samen masturberen bespreekbaar te maken. Je laat dan sowieso zien dat het genot van jouw sexmatch belangrijk voor jou is, en dat is altijd geil, maar het maakt het vooral nog makkelijker om open te zijn over seksuele wensen tegen jou, en met jou.

Spreek het avontuurtje na

Ga zeker door tot jullie allebei zijn klaargekomen. Als jij eerder klaarkomt, blijf dan betrokken en laat merken dat het jou nog steeds heel geil maakt. Schroom vooral niet om te gaan helpen. Het nagenieten is net zo belangrijk als het masturberen zelf. Je wil namelijk dat het een fijn en open iets blijft.

Vertel hoe geil je het vond, vraag hoe jouw sexcontact het vond, bedenk nog meer variaties om samen van te genieten, en zorg ervoor dat jouw sexpartner zich er zeker goed bij voelt. Op deze manier blijft niet alleen het masturberen bespreekbaar, maar kan je ook veel relaxter andere fantasietjes introduceren.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Klik Hier & Registreer Gratis