Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Buitensex

Buitensex

Mensen houden van de natuur en van sex, en dus ook van buitenseks. Buiten sex hebben is spannend en opwindend. Je kan betrapt worden, het hoort eigenlijk niet en het geeft een vrij gevoel. De meeste mensen hebben dan ook wel eens buite sex gehad. Het is ook geil voor veel mensen om bekeken te worden, of om anderen te bekijken. Die kans is buiten natuurlijk veel groter dan binnen. Het lekkerste is gratis buitensex natuurlijk. Dat is volop ervan genieten en ook nog eens helemaal kosteloos.

Er zijn allerhande vormen van buitenseks. Lekker het bos in, op een parking, maar bijvoorbeeld in een kleedhokje wordt ook bestempeld als buitenseks. Eigenlijk alles wat buiten de huisdeur gebeurt, en niet alleen in de buitenlucht, wordt gezien als buitenseks. De meeste mensen associeren het meteen met seks in de buitenlucht. Met het blote kontje op de heide, in de duinen of de vrije natuur. Lekker met een vriendin of een sletje op het strand, of naakt in de auto.

Het is dan ook echt niet moeilijk om een sexcontact te vinden, zeker niet als jij ergens buiten sex in de buurt wil hebben. Op sexsites vind je allemaal mannen en vrouwen uit heel Belgie die op zoek zijn naar buitenseks. Je kan ook makkelijk per regio zoeken. Denk dan bijvoorbeeld aan 'buitensex Vlaanderen', 'buitensex West-Vlaanderen' of 'buitensex Antwerpen'. Je kan je gratis aanmelden en al eens kijken of je advertenties of profielen vindt van leden in de provincie van jouw keuze. Met de categorien en tags kan je de duizenden profielen verder filteren, en zo snel de andere leden vinden die buiten willen neuken.

Wat valt er allemaal onder buitensex?

Buitensex is een heel breed begrip. Eigenlijk omvat het alle seks die je buitenshuis hebt. Het hoeft niet per se echt buiten te zijn. Je kan ook buitenseks in een ander gebouw hebben. Het gaat meer om seks in het publieke domein. Seks in een pashokje of kleedkamer, in een kelderruimte van een gebouw, in de bossen of op de heide, in een auto of in een camper. Het valt allemaal onder buitenseks. De meeste mensen associeren het echter met seks buiten en dan meestal in de natuur. Er zijn ook mensen die seks hebben op bekende plekken, bijvoorbeeld bij een standbeeld of een beroemd gebouw. Buitenseks is dus een heel breed begrip en het hangt er vooral vanaf wat jullie samen bespreken over waar jullie seks buitenshuis willen hebben.

Als je een sexcontact hebt gevonden, die net als jij op zoek is naar buitenseks, dan doe je er goed aan om te bespreken waar jullie dan allemaal seks hebben. Betrapt worden is onderdeel van de spanning, maar de een wil een groter risico nemen dan de ander. Dan zijn er ook nog mensen die het geil vinden om bekeken te worden. Denk dan bijvoorbeeld aan parkingsex. Dat is ook buitensex.

buitensex

Is exhibitionisme legaal in Belgie?

Buitensex Belgie kan gewoon, maar het is niet legaal, althans, je mag geen seks in het openbaar hebben. Heb jij een afgesloten prive bos en wil jij daar neuken, dan is dat dus ook niet illegaal. Exhibitionisme is het opgewonden raken van het tonen van jouw geslachtsdelen in het openbaar aan anderen. Dat is ook illegaal. Je moet er dus wel voor uitkijken dat je niet betrapt wordt door de politie of een boswachter. Er zijn wel zogenoemde gedoogplekken, maar dat maakt het nog niet legaal. Zo zijn er allerhande bekende buitenseks plekjes in Belgie, waarvan bekend is dat mensen ernaar toe gaan voor seks, maar de kans dat je daar een boete krijgt, is echt minimaal.

Wat zijn de leukste buitensex plekjes in Belgie?

Het zal je verbazen hoeveel bekende buitensex plekjes in Belgie zijn. Vooral West-Vlaanderen en Antwerpen zijn erg populair. Of het ook de leukste plekjes zijn, hangt natuurlijk ook af van wat jij en jouw sexcontact leuk vinden. Als je niet van het bos houdt, dan is een sexplekje in het bos niet de leukste plek voor jullie. En als je niet bekeken wil worden, dan heb je ook niks aan een parking waar veel mensen komen om sex te hebben.

Een hele bijzondere en populair sexplek ligt in Antwerpen, namelijk in Puurs. Dat is namelijk het kerkhof. Het is hier lekker druk met Halloween, maar ook de rest van het jaar komen mensen ernaar toe om te genieten van buitenseks.

Een andere plek waar je misschien niet meteen aan zou denken, is de parkeerplaats van de Hubo in Harelbeke, in West-Vlaanderen. Ook hier komen mensen graag naartoe om lekkere buitenseks te hebben.

Het is niet heel moeilijk om in Belgie plekjes voor buitenseks te vinden. Kijk maar eens op internet naar parkings voor parkingsex. Je zal zien dat het behoorlijk druk is met mensen die allemaal genieten van buitenseks door het hele land.

Neuken in jouw regio?

Wil je sex met iemand in een bepaalde buurt? Selecteer dan provincie:

Zoek je naar: buitensex?

Druk dan nu hier voor gratis contact!