Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Meesteres

Meesteres

Een meesteres spreekt tot de verbeelding van vele mannen. Bijna iedere man heeft wel een fantasie over een dominante vrouw die allerhande opwindende verlangens, of beter gezegd eisen, heeft van die man. Eerder rustte daar toch best wel een taboe op, maar dat is met de jaren steeds minder geworden en er zijn niet alleen meer meesteressen die er openlijk voor uitkomen, maar ook steeds meer mannen die het geil vinden om door een vrouw gedomineerd te worden.

Dat kan natuurlijk op allerhande manieren. Er zijn vele soorten meesteressen. Het heeft ook niet altijd per se met sex te maken. Veel mannen hebben wel seksuele fantasietjes daarbij, maar dan snappen ze niet wat het echt inhoudt om een meesteres te hebben. Het gaat om macht, de verhouding tussen een man en een vrouw, en dat is ook niet alleen maar heel hard en kinky, maar heeft vaak ook een hele sensuele en zorgende kant.

Er zijn veel mannen die fantaseren over kinky sex met een meesteres en dan denken dat het een kwestie van afspreken is, om vervolgens kinky sex te hebben, en dat was het dan. Dat is bij een goede meesteres zelden het geval. Er komt zoveel meer bij kijken. Je dient elkaar te kunnen vertrouwen, er komen allerhande emoties los, waarmee zowel jij als de meesteres goed om dienen te gaan, en er komen ook allerlei chemische stofjes in jouw lichaam los, waar ook rekening mee gehouden dient te worden. De band tussen een meesteres en haar knecht kan veel intenser zijn dan bijvoorbeeld de relatie in een huwelijk. Het is dus niet iets om over een nacht ijs te gaan en zeker niet iets wat je met iedereen kan delen. Dat kan je wel denken, maar daar krijg je in de meeste gevallen dan achteraf spijt van. Dit is dus niet iets typisch voor een neuk site maar voor sommige heel spannend.

Wat is een meesteres eigenlijk?

Het is een beetje kort door de bocht om het over een meesteres in het algemeen te hebben. Je kan het zien als een dominante vrouw die de macht over haar slaaf heeft. Maar die uitleg is nog steeds veel te breed om jou te helpem bij het vinden van een meesteres die bij jou past. Het is niet zomaar een BDSM meesteres of een SM meesteres. Net zoals dat er allerhande soorten slaven zijn. De een houdt van pijn, een ander van erotiek, de een wil een bediende zijn en een ander zoekt een eigenaar. Sommige mensen zoeken bondage, terwijl anderen op zoek zijn naar een vrouwelijke leermeester. Het is juist zaak om erachter te komen wat jij prettig vindt.

Zoek jij een sadomasochistische relatie, wil jij een vrouwelijke onderwijzer die jou meer over seks leert, hoop jij een eigenares te vinden, of wil jij een dienstbode voor eeen dominante minnares zijn? Zeker als jij nog geen ervaring hebt, is het belangrijk om dit allemaal heel goed te bespreken. Je wil namelijk niet dat een meesteres, onbedoeld, over jouw grenzen heengaat. Maar dan is het wel belangrijk dat jij jouw eigen grenzen ook kent. Een goede meesteres kan die ontdekken, onder meer door de juiste vragen te stellen en erachter te komen, waar jouw hartje sneller van gaat kloppen. Het gaat namelijk zelden om de handelingen alleen, maar juist om allerhande bijkomende emoties.

Bij een goede meesteres, die jij kan vertrouwen, kan jij jezelf laten gaan en jezelf onderwerpen aan haar heerschappij, terwijl jij je nog steeds veilig voelt. En aangezien dit soms best wel ver kan gaan, is het heel belangrijk dat die veiligheid en dat vertrouwen aanwezig zijn. En uiteindelijk speelt sex natuurlijk wel een rol. Jij fantaseert er immers over. Dus het is ook belangrijk dat je dit goed bespreekt. Als jij, als voorbeeld, niet in jouw kontje genomen wil worden, dan kan een meesteres nog zo goed bij jou passen, maar als zij jouw kont wil uitwonen, dan past het uiteindelijk toch niet.

meesteres

Waar vind je meesteressen die slaven zoeken in Vlaanderen

Het lijkt nu misschien een heel gedoe om een meesteres e vinden, maar niets is minder waar. Online vind je ontzettend veel meesteressen die op zoek zijn naar een slaafje. Zoals bijvoorbeeld de meesteressen van wie je hierboven de advertenties ziet.

Online is het juist heel prettig om een vrouwelijke leermeester te zoeken. Je kan eerst eens zien of haar uiterlijk jou aanspreekt. Vervolgens kan je in haar profiel of advertentie bekijken of zij de leermeesteres is die jij zoekt. En als je een match hebt dan kan je alles met elkaar bespreken in een chat, voor jij jezelf in dit avontuur stort. Je kan elkaar leren kennen, en er ook achterkomen of deze dominante minnares haar slaven behandelt zoals bij jou past.

Een sadomasochistische relatie draait niet alleen om sex. Alles draait om macht en het is een kunst om daarmee om te gaan. Niet iedere meesteres is daar goed in, of beheerst die kunst op een manier waarbij jij je prettig voelt. Jij hebt de wetenschap nodig dat haar woorden ondersteunt worden door haar daden. Als jij haar bediende wil zijn, dan heb je niks aan een meesteres die jou alleen maar afranselt. Het is een spel dat veel aandacht verdient.

Je kan je gratis aanmelden en zelf ook een advertentie plaatsen of jouw profiel invullen. Je kan dan al eens rondkijken naar de meesteressen die slaven zoeken. Is zij een leermeesteres, heeft zij eeb bepaald vakgebied, zoekt zij alleen heerschappij, zal zij een goede eigenares zijn, is zij een vrouwelijke onderwijzer, is zij de bazin van jouw dromen? Allemaal vragen waar je niet meteen antwoord op krijgt, maar je kan wel al veel uit een advertentie of profiel afleiden en de rest kan je bespreken in een chat.

Op zoek naar een SM meesteres? Let hier op!

Een goede meesteres wil dit spel met jou samen spelen. Zij is de bazin, heerseres, leermeesteres of welke andere vorm van meesteres jullie ook aanspreekt. Niet alleen met woorden, maar ook met daden. Jullie bespreken duidelijk wat de grenzen zijn, wat jullie van elkaar verwachten, wat eventuele rituelen zijn, jullie spreken een woord af waardoor zij weet dat zij moet stoppen met wat zij doet en jullie kunnen open tegen elkaar zeggen wat jullie willen, hoe jullie beginnen, en wat er wel en niet kan. Ben niet bang om een vraag te stellen. En ben duidelijk als je een vraag krijgt. Bespreek hoe jullie beginnen en zorg dat jij weet wat jouw leermeesteres van jou verwacht.

Heb het daarnaast niet alleen over de kinky kant, maar probeer elkaar ook als persoon te leren kennen. Kan jij deze meesteres vertrouwen? Of lig jij zometeen in de touwen en heb je geen idee wat er allemaal kan gebeuren. Vindt zij jouw emoties belangrijkd, doet zij aan nazorg en is zij rechtvaardig? Zoek jij vernedering of alleen pijn. Als je nog geen ervaring hebt, bespreek dan jouw fantasietjes met haar. Een goede meesteres zal vandaar uit verder met jou kunnen gaan om zo stapsgewijs jouw pad als slaaf of knecht te bewandelen op een betrouwbare, veilige, prettige en vooral heel erg kinky manier, met respect voor jouw grenzen, terwijl die grenzen wel opgezocht en onderzocht worden.

Neuken in jouw regio?

Wil je sex met iemand in een bepaalde buurt? Selecteer dan provincie:

Zoek je naar: meesteres?

Druk dan nu hier voor gratis contact!