Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Fuckbuddy

Fuckbuddy

Steeds meer mensen kiezen voor een fuckbuddy. Ze hebben geen tijd meer voor een vaste relatie, maar hebben wel behoefte aan seks. Ze willen ook niet iedere keer met een andere persoon het bed induiken en dan kan een fuckbuddy een hele goede oplossing zijn. Er is dan toch meer dan alleen maar lust, maar verder zijn er niet veel verwachtingen. Als je nu sex wil, dan hoef je maar een berichtje te sturen en als jouw fuckbuddy tijd heeft, dan kan je lekker van bil gaan. Een ander voordeel is dat je met een fuckbuddy ook vaker seks hebt. Je kan dus veel meer uitproberen en experimenteren, en er is meer vertrouwen, waardoor jullie je makkelijker kunnen laten gaan.

Wat is een fuckbuddy en waar vind je er een?

Een fuckbuddy is iemand met wie jij geregeld sex hebt. Vaak heb je dan geen andere seksuele contacten, maar dat kan wel. Mensen kiezen vooral voor een fuckbuddy wanneer ze geen relatie willen, maar wel goede seks met diegene hebben. Het is dan lastig om elkaar los te laten. Er wordt ook vaak afgesproken dat er geen gevoelens meespelen, maar dat is niet eens nodig. Als je vaker met dezelfde persoon naar bed gaat, dan is het logisch dat gevoelens een rol gaan spelen. Het is dan belangrijk dat je daar goed over blijft praten, zodat er niet opeens meer verwachtingen van een kant komen.

Vaak wordt dit seksmaatje snel een vriend en ontstaat er een vriendschap. Dit draagt weer bij aan het vertrouwen en dus zal ook de seks goed worden. Een fuckbuddy wordt ook wel een friend with benefits genoemd, maar eigenlijk is dat iets anders. Met een fuckbuddy hoef jij niet meteen een vriendschap te hebben, terwijl je bij friends with benefits vaak al vrienden bent.

Als jij in jouw directe omgeving niemand hebt met wie jij alleen seks wil, dan kan je online kijken voor een fuckbuddy. Hier komen mannen en vrouwen op seks dating websites bij elkaar. Je kan elkaar dan eerst een beetje leren kennen, voor je verder gaat en dat vinden vooral vrouwen heel erg prettig. Een vaste relatie zien ze niet zitten, maar een vaste friend with benefits zien ze wel zitten. Vrouwen vinden het ook prettig als er wel gevoelens meespelen, maar je dient er wel op te letten dat jullie dan toch niet verliefd op elkaar worden. Dan wordt het toch snel wel weer een relatie. Daar is niks mis mee, als dat is wat jullie zoeken.

fuckbuddy

Moet je goed zijn in vrouwen versieren?

Je hoeft helemaal niet goed te zijn in het versieren van vrouwen. Zeker online is dat niet zo belangrijk. Vrouwen hebben liever dat je oprecht bent, dan dat ze versierd willen worden. Dat is iets voor players en als ze een fuckbuddy zoeken, dan hebben ze geen zin in een player. Het is wel belangrijk dat je ze goed behandeld en dat de seks goed is. Met goede seks heeft het zin om fuckbuddy te zijn.

Vrouwen versieren is ook helemaal niet zo moeilijk. Geef complimentjes en aandacht en laat zien dat je oprecht interesse hebt door het over meer dan alleen maar seks te hebben. En als je het over seks hebt, laat dan ook merken dat haar genot voor jou belangrijk is. Ook als je niet goed weet hoe je een vrouw in bed moet verwennen, dan kan je er gewoon naar vragen. Wat vindt zij lekker? Zo lastig is het dus helemaal niet. Alle vrouwen houden van aandacht, geef die dan ook. Een lief berichtje tussendoor of een opmerking over iets wat zij jou eerder verteld heeft, gaan veel verder dan haar willen versieren.

Wat doe je als je fuckbuddy gevoelens krijgt?

Het is helemaal niet vreemd of erg als een fuckbuddy gevoelens krijgt. Wat er toe doet, is hoe jullie daarmee omgaan. Maak daar op voorhand duidelijke afspraken over, maar sta er ook voor open dat die gevoelens veranderen en dat je het daar over blijft hebben en ben bereid om jullie afspraken aan te passen. Je hoeft niet meteen een relatie te krijgen, maar je kan wel van een friends with benefits overgaan. Je bent dan vrienden zonder dat de verwachtingen opeens veranderen. Wil jouw fuckbuddy opeens een relatie, en krijgt diegene dus andere verwachtingen dan waar jij aan wil voldoen, dan is het wel tijd om er een einde aan te breien. Anders gaat er iemand gekwetst worden. Een friend with benefits of een fuckbuddy is superhandig als je niet op een relatie zit te wachten. Meld je gratis aan op een van de vele sexsites en plaats een advertentie of profiel, zet daarin dat jij een fuckbuddy zoekt en je zal merken dat er veel gelijkgestemden zijn, die wachten om jouw fuckbuddy te worden.

Neuken in jouw regio?

Wil je sex met iemand in een bepaalde buurt? Selecteer dan provincie:

Zoek je naar: fuckbuddy?

Druk dan nu hier voor gratis contact!