Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Trio

Trio

De meeste mannen en vrouwen fantaseren over een trio. Het is spannend en opwindend. Steeds meer mensen zoeken online op sex websites naar een vrouw voor trio en trio sex in de buurt. Er zijn allerhande redenen waarom een koppel een trio zoekt. Misschien is hun sexleven in een sleur gekomen of willen ze experimenteren. Je ziet dan ook steeds vaker trio gezocht, vrouw gezocht voor trio en koppel zoekt trio op de verschillende sexsites. En andersom zie je ook steeds meer vrouwen die een koppel zoeken voor een triootje.

Een trio is een opwindende ervaring en als je elkaar gevonden hebt, dan wil je het zo prettig mogelijk laten verlopen voor alle drie de personen. Je kan met elkaar spreken over wat je zoekt en ervan verwacht. Heeft iedereen seks met elkaar? Wat zijn de verwachtingen van degene die je gevonden hebt? Hoe laat je aan elkaar merken als je toch iets niet wil? Samen bespreek je alles met elkaar en spreek je af hoe ver jullie precies gaan. Het kan spannend zijn voor een vrouw wanneer jij samen met jouw partner zoekt. Zij is dan de derde persoon en je wil natuurlijk dat zij zich wel op haar gemak voelt.

Wat is een trio eigenlijk?

Een trio heb je als je sex hebt met drie personen tegelijk. Dit kan met een koppel en dan een extra persoon zijn, maar het kan ook dat het een drietal is dat bestaat uit drie personen die verder geen relatie met elkaar hebben. Je kan een trio hebben met 2 vrouwen en 1 man, met 2 mannen en 1 vrouw, met 3 vrouwen of met 3 mannen. Dit drietal heeft dan seks. Trio's kunnen overal plaatsvinden. Gewoon thuis in bed, maar bijvoorbeeld ook in een hotel of een swingersclub.

Wanneer je seks met drie personen hebt, dan wil je ook ervaren dat allemaal fijne momenten beleven. Je kan elkaar wel gevonden hebben en een geile klik hebben, maar het moment zelf blijft dan toch heel spannend. Voor iedereen. Je kan er wel iemand bij halen, dat is een geile fantasie, met drie personen sex hebben, en je wil het heel graag, maar soms blijkt de fantasie geiler te zijn dan de werkelijkheid. Je wil deze ervaring in jouw leven meemaken. Dan zijn er een aantal dingen waar je rekening mee dient te houden, zodat het ook een ervaring wordt die geiler is dan alleen de gedachte eraan.

DO NOT FORGET THIS!

Waar vind ik vrouwen die een geile trio willen?

Steeds meer vrouwen zien een trio wel zitten. Niet alleen de vrouwen met een partner, maar ook single vrouwen zoeken naar een triootje. Dit doen ze meestal op sex sites, bijvoorbeeld zoals NeukenX. Stelletjes gaan ook online op zoek naar een trio. Ze zijn vaak al jaren met z'n tweetjes en hebben behoefte aan afwisseling. Voor een vrouw is het vaak ook een manier om haar biseksualiteit te ontdekken. Samen gaan ze dan op zoek naar seks met iemand erbij. Ze willen die ervaring beleven. Je hoort er immers steeds meer mensen over. Op een sexsite weet je al zeker dat iedereen op zoek is naar seks en de leden zijn vaak open minded en staan dus sneller open voor sex met meerdere mensen.

Op sexsites zijn ontzettend veel leden en je moet dan behoorlijk wat profielen doorzoeken of advertenties bekijken. Gelukkig kan je ook gebruik maken van de zoekfunctie, tags en categorieƫn. Als een vrouw zin heeft in een trio, dan vind je die geile vrouwen vaak onder de tag of categorie "trio". Je hoeft dan alleen nog maar een match te vinden en dan bespreek je met elkaar in de chat wat jullie ervan verwachten.

De voorbereiding is dan het halve werk. Je hebt elkaar al gevonden en de kans is groot dat jullie het bed met elkaar zullen delen. Je wil dan dat die geile vrouw zich beschermd voelt en laten merken dat jij daar de verantwoordelijkheid voor neemt. Als je dat duidelijk maakt, dan zal je merken dat het niet alleen bij chatten hoeft te blijven.

Tips voor trio neuken

Tip 1

Zorg dat iedereen die mee doet weet wat ze ervan kunnen verwachten en stel vragen als je denkt dat dit niet duidelijk is. Hebben jullie alle drie volledig sex met elkaar of zijn er bepaalde grenzen?

Tip 2

Wanneer je met drie bent, dan is er vaak 1 iemand die nieuw is. Zorg dat diegene zich niet het derde wiel voelt. Geef haar extra aandacht en laat merken dat het ook om haar draait. Dan hebben jullie ook alle drie fijne momenten.

Tip 3

Spreek af op een openbare locatie en zorg dan dat er ruimte is om elkaar eerst zo te leren kennen. Dan zal iedereen zich meer op het gemak voelen. Ontmoet elkaar de eerste keer bijvoorbeeld in een hotel. Dat heeft meer sfeer en iemand zal zich dan ook veiliger voelen.

Neuken in jouw regio?

Wil je sex met iemand in een bepaalde buurt? Selecteer dan provincie:

Zoek je naar: trio?

Druk dan nu hier voor gratis contact!