Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Rijpe vrouwen

Sex contact met geile, rijpe vrouwen

Bijna iedere man fantaseert over sex met rijpe vrouwen. Heerlijke, sappige, volwassen, ervaren, sexy, rijpe vrouwen. Het zijn niet alleen oudere mannen die een rijpe vrouw zoeken, maar ook jonge kerels die geilen op oudere vrouwen op zoek naar sex. Deze oudere vrouwen zien er meestal nog erg goed uit, verzorgen zichzelf en vinden hun seksualiteit belangrijk. Zij genieten van sex. Weten precies wat ze lekker vinden en ook hoe ze jou kunnen verwennen. Een rijpe vrouw heeft niet alleen veel ervaring, maar heeft zichzelf en haar eigen lichaam ook al lang ontdekt. Ze schaamt zich niet in bed, houdt zich niet in en geniet zelf ook met volle teugen.

Oudere vrouwen zoeken sex en alleen maar sex. Zij hebben geen behoefte aan iemand die invulling aan hun leven geeft, want zij hebben al een leven opgebouwd. Oudere vrouwen die online op zoek gaan naar sex zijn meestal ook zelfstandig en financieel onafhankelijk. Ze hebben jou niet nodig, maar zij willen jou. Daardoor is er een hoop minder drama, zal zij jou niet snel gaan claimen en kunnen jullie echt voor de lusten gaan, zonder je druk te moeten maken om de lasten.

Wat is een rijpe vrouw?

De definitie van een rijpe vrouw verschilt nogal eens. Over het algemeen bedoelt men een vrouw tussen de 40 en de 60 jaar, die er nog goed en sexy uitziet voor haar leeftijd en die houdt van sex en ook actief op zoek is naar sexcontacten. Met ‘rijp’ wordt vaak ‘ervaren met sex’ bedoelt. Dat wil zeggen dat ze sexy en goed in bed zijn. Rijpe vrouwen, in tegenstelling tot cougars, vallen niet alleen op jongere mannen, maar ook op mannen van hun eigen leeftijd of oudere mannen.

De rijpe vrouwen die online op zoek gaan naar sex, doen niet zo moeilijk en stellen geen vragen. Ze zijn niet zo onzeker als jongere meiden. Daardoor zijn ze ook heel erg goed in verleiden. Een rijpe vrouw weet precies hoe ze het hoofd van een man op hol moet brengen. Ze weten precies wat ze willen en zijn vastberaden om dat te krijgen. Sex met rijpe vrouwen is dan ook een ervaring die veel mannen willen opdoen.

Wat maakt oudere vrouwen zo geil?

Voor de meeste mannen begint het wanneer ze nog kind zijn. Ze hebben dan sterke gevoelens voor bijvoorbeeld een lerares of een zwemjuf. Dit is geen seksuele opwinding, maar het zijn diepe, warme gevoelens. Uit onderzoek is gebleken dat deze mensen, wanneer ze ouder zijn, vaak kiezen voor een oudere vrouw als partner of dat zij een zwak hebben voor rijpe vrouwen. Een oudere vrouw heeft meer ervaring, ook op het gebied van sex en als jij nog veel wil leren, dan kan je dat het beste op een oude fiets doen. Een vrouw zoekt sex en zal dus het initiatief nemen en zeker voor jongere, verlegen mannen kan dit erg aantrekkelijk zijn. Een onafhankelijke, oudere vrouw straalt kracht uit en dat is iets wat mannen woest aantrekkelijk kunnen vinden, hoewel het ook vaak intimiderend werkt.

Veel jongens en mannen proberen ook, onbewust, op die manier vast houden aan hun moeder. Ze kunnen met mama niet trouwen. Een vrouw van ongeveer dezelfde leeftijd geeft dan een vertrouwd en veilig gevoel. Het is een soort van tussenoplossing. Ze hoeven mama nog niet los te laten. Toch komt het niet heel vaak voor dat jongere mannen met veel oudere vrouwen trouwen. Het is in de meeste gevallen alleen maar seksuele opwinding. Het zijn vrouwen op zoek naar sex en niet meer.

rijpe-vrouwen

Wat is een cougar?

Een cougar is een oudere vrouw die valt op jongere mannen. Dat is ook het verschil tussen een rijpe vrouw en een cougar. Een rijpe vrouw kijkt minder naar leeftijd, waar een cougar echt alleen maar sex wil met jongere mannen. Je kan hier leeftijden aan plakken, maar die verschillen per bron. Over het algemeen worden in ieder geval vrouwen van boven de 40 bedoeld, er zijn ook gevallen waar er over 50-plus vrouwen gesproken wordt. De oorsprong van de term ‘cougar’ ligt in Canada. Daar werd de datingsite Cougardate opgericht. Twee oudere vrouwen begonnen deze datingsite om in contact te komen met jongere mannen voor gratis sex. De vrouwen kregen de opmerking dat ze op cougars leken die op zoek waren naar een weerloze prooi.

5 tips om cougars en rijpe vrouwen in je bed te krijgen

Je bent het waarschijnlijk nog niet gewend om een cougar je bed in te krijgen, daarom ben je hier terecht gekomen. Wat tips zijn dan wel handig. Hieronder vind je 5 tips om een cougar je bed in te krijgen.

Tip 1 | Geef haar veel aandacht

Een cougar is een oudere vrouw, die waarschijnlijk altijd veel aandacht van mannen heeft gehad. Nu ze ouder wordt, is dat minder geworden en door haar aandacht te geven, voelt zij zich weer gewild. En dat is uiteindelijk wat iedere vrouw wil. Dat een man haar begeert.

Tip 2 | Weet wat ze van een jonge knul wil

Een rijpe vrouw zoekt meestal geen jonge knul omdat ze een nieuwe levenspartner zoekt. Zij zoekt sex, passie en lust. Zij wil zich sexy en vrouwelijk voelen. Geef haar complimentjes en zorg dat ze doorheeft dat jij haar woest aantrekkelijk vindt.

Tip 3 | Zij wil jou verleiden

De meeste cougars houden van jagen. Ben dus niet dominant, maar laat wel duidelijk merken dat je interesse hebt. Een cougar vindt het vervolgens heerlijk om al haar verleidingstrucjes uit de kast te halen om jou het bed in te krijgen. Rijpe vrouwen zijn meestal dominanter dan jonge meiden. Dat komt omdat ze precies weten wat ze wel en wat ze niet willen.

Tip 5 | Heb het niet over haar leeftijd

Vraag niet naar haar leeftijd en houd je er verder niet mee bezig. Het boeit jou niet en door het niet te benoemen, snapt zij dat ook. Brengt zij het dan ter sprake, maak dan een eenvoudige opmerking over dat jij gelooft dat zij wel raad weet met een toyboy. Laat haar lekker praten en laat merken hoe sexy jij haar vindt. Het probleem ‘leeftijd' hoeft dan niet eens een rol te spelen.

Neuken in jouw regio?

Wil je sex met iemand in een bepaalde buurt? Selecteer dan provincie:

Zoek je naar: rijpe vrouwen?

Druk dan nu hier voor gratis contact!