Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Whatsapp sex

Whatsapp sex

Niets zo lekker geil wanneer je alleen bent, geil bent en je kan lekkere Whatsapp sex met iemand hebben. Wanneer je een partner hebt, dan is het wel duidelijk met wie je dat doet. Of misschien vind jij Whatsapp seks met een vreemde geen vreemdgaan en zoek je daarvoor een nieuw sexcontact. Het is voor veel mensen ook gewoon heel spannend om whatsapsex met een vreemde te hebben. Mensen hadden vroeger telefoonsex en daarna kwamen de hete tekstberichtjes die over en weer verstuurd kunnen worden.

Dat is sexting. Je geilt elkaar dan op met tekstberichten en eventueel met foto's. Whatsapp gaat nog een stapje verder. Je kan namelijk ook video's versturen en zelfs live videobellen. Het kan dus van sexting naar webcamsex gaan. Dichter dan dit komt virtuele sex niet bij echte sex. Dat maakt het ook zo populair. Geile berichtjes, pikante foto's, stoute foto's en live sex. Als je niet in het echt kan neuken, wat is er dan beter en geiler dan sex via Whatsapp. Het mooiste is nog wel dat het niks kost. Iedereen wil gratis whatsapp sex, en die zoeken ze online, onder meer op NeukenX.

Welke vormen van sexting zijn er?

Sexting is geile chats hebben via internet, meestal op een app of in de chat van een sexsite of gratis sexsite. Whatsapp is een geliefde app voor sexting. Je kan chatten, foto's meesturen, video's laten zien en live videobellen.

Geil Chatten

Chatten is een lekkere manier om te ontdekken of je seksuele chemie met iemand hebt. Je kan makkelijk een dubbelzinnige opmerking of een seksueel grapje maken om te kijken of de ander hapt en je kan heel direct seksuele vragen stellen, zonder dat je na hoeft te denken hoe het over komt. Je zal niet stotteren en niemand ziet of je er rode oortjes van krijgt. Dankzij sexchatten is de kans veel groter dat je een sexdate scoort. Je maakt elkaar al geil, je kan makkelijk ontdekken wat de ander lekker vindt en hoe groter de lust, des te sneller willen jullie het ook allebei meemaken.

Spannend Videobellen

Videobellen heeft een nieuwe dimensie aan virtuele sex gegeven. Het is eigenlijk hetzelfde als webcamsex, maar dan prive. Sex via Whatsapp is namelijk alleen zichtbaar voor jullie twee en er kunnen, in tegenstelling tot bij webcamsex op sexsites, geen andere mensen meekijken. Je kan elkaar bekijken, elkaar opdrachtjes geven, samen fantaseren en natuurlijk ook samen klaarkomen.

whatsapp-sex

Welke alternatieven voor Whatsapp sex

Whatsapp seks heeft wel enkele nadelen die door andere sexapps opgevangen worden. Wil jij graag foto's sturen, maar vind je het niet fijn dat iemand die kan bewaren als je de foto's via Whatsapp verstuurt? Dan gebruik je Snapchat voor sex. Wil jij zeker weten dat jouw privacy gewaarborgd is? Dan ga je voor Kik sex. Wil jij een geheim geil gesprek voeren dat alleen te zien is met een speciale code? Dan kies je voor Telegram.

Snapchat sex

Snapchat is een populaire app voor sex. Je kan foto's en filmpjes versturen en zodra deze bekeken zijn, verdwijnen deze na enkele seconden weer. Het is dus een veilige manier om geile foto's en stoute filmpjes te delen. Er zijn ondertussen wel ook mogelijkheden om bijvoorbeeld een screenshot te maken. Je krijgt daar dan een melding van. Zo kan je testen of je die ander met jouw geile berichtjes kan vertrouwen.

Kik sex

Kik is ontzettend populair omdat je volledig anoniem kan blijven. Je kan een willekeurige gebruikersnaam kiezen en deze aan jouw sexcontact doorgeven. Je hoeft dus geen persoonlijke gegevens te delen om toch op Kik sex met elkaar te kunnen hebben. Je kan dan heel discreet, anoniem en veilig, virtuele sex met wildvreemde mensen hebben. Voor veel vrouwen en mannen is dit een hele fantasie.

Telegram sex

Telegram staat erom bekend dat het een veilige app is. Alles is gecodeerd, dus er kan niks gehacked worden, maar wat nog belangrijker is voor sexting, is dat je in kan stellen wanneer de berichten dienen te verdwijnen. Je kan dus niet betrapt worden wanneer jouw partner in jouw telefoon kijkt en wel Telegram sex hebben met wildvreemde mannen of vrouwen.

Waarvoor moet ik opletten met whatsapp sex?

Whatsappsex is spannend, geil en lekker, maar je moet wel iemand jouw telefoonnummer geven, ze kunnen alle informatie in jouw Whatsapp profiel zien en je kan berichten, foto's en video's niet verwijderen. Zelf met het videobellen zijn er mogelijkheden om de video op te nemen. Je moet de ander dus echt kunnen vertrouwen of je moet zorgen dat je onherkenbaar blijft.

whatsappsex

5 openingszinnen om met sexting te beginnen

Via sexting is het veel makkelijker om seksuele toespelingen te maken of om over sex te beginnen dan face-to-face, voor de meeste mensen tenminste. Het begin kan dan nog even ongemakkelijk zijn. Wat is nou een goede openingszin om met sexting te beginnen?

1. Vragen staat vrij

Niet iedereen is ervan gediend als je zomaar begint te sexchatten. Vraag daarom of je een sexy vraag mag stellen en als dat kan, houd het dan sexy en maak het niet plat.

2. Creatief met woorden

Sexting gaat over sex, maar het hoeft niet met sex te beginnen. Ben dus creatief met woorden. Vraag bijvoorbeeld of de ander veel fantasie heeft en hoe zich dat uit.

3. Ben lekker direct

Wat een goede openingszin is, hangt ook af van met wie je praat. Is de persoon met wie jij chat heel direct, dan werkt het geweldig om ook heel direct te zijn. Zeg gewoon dat je geil bent of vraag die ander of hij of zij nu geil is.

4. Complimentjes werken altijd

Krijg je een foto te zien, een gewone foto, maak dan een complimentje over hoe sexy jij jouw sexcontact vindt. Het is dan meteen duidelijk dat je interesse in meer hebt.

5. Stuur een pikante foto

Stuur niet meteen een foto van jouw pik of van jouw open poes, maar stuur een sexy foto die nog iets aan de verbeelding overlaat. Als de ander zin heeft in sexting, dan zal hij of zij daar zeker op ingaan en je kan de foto's nog heel wat pikanter maken.

Neuken in jouw regio?

Wil je sex met iemand in een bepaalde buurt? Selecteer dan provincie:

Zoek je naar: whatsapp sex?

Druk dan nu hier voor gratis contact!