Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Alles wat je moet weten over sex in het water

Door:
Sarah
Geplaatst:
03-01-2023
site.commets:
0

Sex in het water heeft iets spannends en opwindends. Het geeft een gevoel van vrijheid en door het water voelt alles anders aan. Het is dan ook niet gek dat veel mensen dit een geil idee vinden. Het is niet hetzelfde als gewone sex, en dat maakt het dan ook zo interessant, maar er zijn dan wel ook wat punten om in gedachte te houden.

Afhankelijk van waar je sex in het water hebt, kan je zomaar wetten overtreden. Je kan ook een infectie oplopen en dan hebben we het nog niet over de ongelukjes die kunnen gebeuren, doordat je wegglijdt in het nat.

Gelukkig zijn dat allemaal dingen waar jij rekening mee kan houden, en als jij sex in het water wil hebben, dan is er eigenlijk niets wat jou tegen hoeft te houden. Hieronder vind je precies waar je allemaal rekening mee dient te houden wanneer je sex in het water wil hebben, op de verschillende locaties waar dat mogelijk is.

Dingen om rekening mee te houden

Je kan op ontzettend veel plekken en manieren sex in water hebben. En bij al die verschillende manieren zijn er andere dingen om rekening mee te houden. Door rekening te houden met waar jij sex in het water hebt, is de kans heel groot dat het een onvergetelijk, geile ervaring gaat worden.

SexInWaterBlogPic1

Sex onder de douche

Sex onder de douche is misschien wel de meest voor de hand liggende plek om sex in het water te hebben. Je hebt dan wel een ruime douche nodig, of het moet niet uitmaken dat de hele badkamer dan nat wordt.

Je kan elkaar lekker inzepen en wassen, je staat lekker dicht bij elkaar om allebei onder het water te staan, en het warme, stromende water geeft een extra sensatie aan de aanrakingen.

Voordelen

Onder de douche heb je vooral staande sex en daardoor kan je allerhande nieuwe sexstandjes uitproberen, die je op de bank of in bed misschien veel lastiger kan doen.

Je kan onder de douche ook lekker masturberen en jouw eigen lichaam nog beter leren kennen. Dat kan met en zonder de hulp van de douchekop. Er zijn ook allerhande lekkere speeltjes te krijgen, speciaal voor onder de douche, die je natuurlijk ook samen kan gebruiken.

Dankzij de zeep voelt alles heel anders aan, waardoor je nieuwe sensaties kan ervaren. Let er wel op dat de zeep niet bij jullie genitaliën terecht komt, want dat is ook tijdens de sex niet gezond.

Nadelen

Het is natuurlijk hartstikke glad in de douche en de kans is dan ook groot dat je uitglipt en valt. Je bent niet bezig met stevig staan, want je bent zo geil als boter. Om te voorkomen dat je valt, en dat je moet nadenken over vallen, kan je heel eenvoudig een antislipmat in de douche leggen.

SexInWaterBlogPic2

Probeer dit eens

Staande sex kan lastig zijn, zeker als je het niet gewend bent, en ook nog moet opletten, omdat je in de douche staat. Je wil wel veilig sex hebben, zonder ongelukken.

· Zorg dat degene die geneukt wordt het dichtste bij de muur staat. Dan is de muur een houvast en is de kans dat een van jullie uitglipt het kleinste. Diegene kan dan met het gezicht naar de muur zich met de handen tegenhouden, of met de rug tegen de muur vastgepind worden.

· Bij een kleine douche kan je je zelfs allebei tegen de muur staan, zodat je zeker niet uitglijdt en omvalt.

Sex in bad

Je hoeft niet alleen in bad om te badderen, je kan er ook heerlijke sex in hebben. En je kan het dan ook nog eens heel romantisch zijn. Jullie liggen in het warme water en jullie naakte lichamen kunnen elkaar niet ontwijken.

Het is een heerlijke manier om lichamelijk dichter bij jouw sexpartner te komen en je kan verschillende nieuwe standjes uitproberen. In bad kan je namelijk niet alle sexstandjes doen.

Voordelen

In bad kan je heerlijk liggen en zitten, en daardoor kan je ook allerhande verschillende standjes uitproberen. Het ene sexstandje werkt goed als jullie allebei helemaal onder water zitten, en een ander sexstandje werkt goed als jullie maar gedeeltelijk onder water zitten.

SexInWaterBlogPic8

Nadelen

Doordat je in warm water zit, en dingen doet die je normaal niet in bad doet, kan het zijn dat je een infectie oploopt. Was jezelf dus na afloop altijd goed met alleen maar warm water, zonder zeep, omdat zoveel mogelijk te voorkomen.

Zeep, olie en andere baddermiddeltjes zijn helemaal niet goed voor jouw genitaliën, maar door de sex komt het allemaal opeens op plekjes waar die middeltjes normaal niet komen. Wanneer je sex in bad wil, dan laat je er alleen warm water in lopen, en voeg je verder geen badschuim of andere badmiddeltjes toe.

Seksueel overdraagbare ziektes, schimmelinfecties, en andere onsmakelijke infecties kunnen in water heel makkelijk overgedragen worden. Wanneer jouw sexpartner een infectie of iets anders aan de hand heeft, dan kan je beter even wachten met sex in bad.

Dit moet je eens proberen

· Je hoeft in bad natuurlijk niet alleen maar sex onder water te hebben. Dat kan ook heel goed terwijl je boven het water bent. Je kan bijvoorbeeld op de badrand zitten, of allebei op jullie knieën gaan.

· Ben je bang dat je uitglijdt of dat er een ander ongelukje gebeurt, dan kan je bijvoorbeeld een antislipmat in bad leggen, of je vasthouden aan de badrand of de wastafel, als die dichtbij genoeg staat.

Sex in een bubbelbad

Wie wil er nou niet een keer sex in een bubbelbad? Dat is een fantasie van de meeste mensen. Het is spannend en kan heel romantisch zijn. De ideale omstandigheden voor geweldige sex. Vaak is een bubbelbad ook veel ruimer dan een bad, en je kan er dus ook meer sexstandjes in doen, of op andere manieren van elkaar genieten.

SexInWaterBlogPic4

Voordelen

De harde waterstralen zijn niet alleen lekker voor jouw rug, maar kunnen ook andere lichaamsdelen verwennen, en je kan die stralen dan ook betrekken bij jullie sexspel.

Dankzij de zitjes en randen van een bubbelbad kan je veel meer sexstandjes doen en posities innemen. Zitten, staan, liggen, bedenk het maar, en probeer het uit, want in een bubbelbad zijn er eindeloos veel mogelijkheden.

Nadelen

De combinatie van heet water en chloor kan ervoor zorgen dat een condoom kapotgaat. En je kan in een bubbelbad net zo goed zwanger worden als buiten het bubbelbad. Als je nog geen kinderen wil, dan is het aan te raden om anticonceptie te nemen wanneer je sex in het bubbelbad wil hebben.

Dit is een poging waard

· Een bubbelbad is ideaal voor het verleidingsspel. Ga dus niet meteen neuken, maar speel met elkaar in het water. Zo kan je bij jouw sexpartner op schoot zitten en rustig aan naar een orgasme toe wiegen.

· Vermijd de waterstralen niet wanneer je sex in het bubbelbad hebt. Het kan een extra stimulatie zijn wanneer meerdere lichaamsdelen ook nog geraakt worden door de waterstralen, naast jouw handen, mond en de rest van jouw lichaam.

SexInWaterBlogPic6

Sex in een zwembad

In een zwembad heb je ontzettend veel ruimte en je kan alle kanten op. Afhankelijk van het zwembad kan je ook zitjes hebben, sowieso een rand om je aan vast te houden, en heb je altijd veel water om je heen. Sex in een zwembad kan dan ook een heerlijke ervaring zijn.

Voordelen

Je hebt alle ruimte van de wereld. Je kan zitten, liggen, en zelfs drijven. Wat tot heerlijke standjes en geweldige sex kan leiden. Laat jullie fantasie de vrije loop en je zal heerlijk genieten van de sex in het zwembad.

Nadelen

Ook in een zwembad kan je infecties of andere ziektes oplopen, en daar dien je echt rekening mee te houden voor je sex in het zwembad hebt, met iemand die iets onder de leden heeft.

In jouw eigen zwembad thuis kan je doen wat je wil, maar dan dien je evengoed op te letten dat buren of anderen er geen last van hebben. Je wil de wet immers niet overtreden. Vermijd publieke zwembaden om problemen te voorkomen, maar ook omdat je niet weet wat er allemaal in het water zit.

SexInWaterBlogPic5

Probeer dit de volgende keer

· Heb jij een zwembad met verschillende niveaus of een trapje in het zwembad, dan kan je afwisselen met de diepte waar je sex hebt. Ook als je het te spannend vindt in het diepe deel, dan kan je gewoon naar een minder diep deel gaan. Je zal merken dat de sex dan ook anders aanvoelt.

· Een standje dat niet altijd mogelijk is in water, maar in een zwembad juist wel, is wanneer een van de twee de benen om de nek van de ander doet, en zo drijft. Degene die staat of zit kan de ander dan op verschillende manieren verwennen. Heerlijk als voorspel en een must try voor iedereen die sex in het zwembad heeft.

Sex in de zee, een rivier of een meertje

Sex in buitenwater kan heel erg spannend en opwindend zijn. Zeker als je liever niet betrapt wil worden. Wanneer je sex in de zee, in een riviertje of in een meertje wil hebben, dan zijn er wel enkele punten om in je achterhoofd te houden.

Voordelen

Sex in de open lucht, in water kan een behoorlijke adrenaline rush brengen, wat het natuurlijk extra lekker maakt. De kans om betrapt te worden bijvoorbeeld, maakt het voor veel mensen extra interessant.

Sex in de natuur is voor veel mensen iets heerlijks, omdat ze zich dan een voelen met de natuur. Deze sensatie kan het extra lekker maken om sex in de zee, een rivier of een meertje te hebben.

SexInWaterBlogPic3

Nadelen

In buitenwater weet je eigenlijk nooit wat er nou in het water zit. En dat kan hele vervelende gevolgen hebben. Denk dan aan infecties die je kan oplopen, maar ook aan parasieten die in het water kunnen zitten.

Vaak is het illegaal om sex in de zee, een rivier of een meertje te hebben, en je wil dan niet betrapt worden en een dikke boete krijgen, of nog erger. Zorg er dus voor dat je niet betrapt kan worden.

Dit moet je proberen

· Als je de mogelijkheid hebt om een opblaasbaar object mee het water in te nemen, dan kan je meteen nieuwe standjes proberen, in dieper water sex hebben, en jouw fantasie nog meer afwisseling geven.

· Laat het water jouw bewegingen leiden. Bijvoorbeeld in de zee met golven. Als je op het ritme van de natuur meegaat, dan zal jij je nog meer een met de natuur voelen, en wordt de sex nog intenser.

Algemene tips en tricks

Hoewel sex in het water overal anders is, en je daar dan ook andere zaken bij in het oog moet houden, dat zal je nu wel duidelijk zijn. Er zijn ook nog wat algemene dingen om in je achterhoofd te houden, zodat je zeker weet dat de sex in het water een onvergetelijke ervaring wordt.

SexInWaterBlogPic7

Hou het privé

In jouw badkamer zal niemand jullie zien, maar op andere plekken kan dat heel makkelijk anders zijn. Je wil niet betrapt worden en een boete krijgen, maar je wil andere mensen ook niet lastigvallen met jouw lust. Mensen kunnen daar behoorlijk geshockeerd door raken, en dat is iets waar je altijd rekening mee wil houden.

Neuken is geen must

Sex is niet per se ook neuken en het is dan ook niet nodig om altijd te neuken. Dat voelt misschien wel zo, maar voorspel en andere spelletjes kunnen ook erg geil zijn in het water. Je kan elkaar op veel manieren seksueel stimuleren, en de kans dat je dan betrapt wordt, is ook een heel stuk kleiner.

Silicone glijmiddel is je go-to

Glijmiddel op waterbasis werkt natuurlijk niet in water. Dat spoelt dan gewoon weg. Water is wel nat, maar geen glijmiddel, dat kan zelfs averechts werken. Je kan dan ook het beste siliconen glijmiddel gebruiken.

SexInWaterBlogPic9

Condooms werken nog steeds

Behalve in chloorwater, werken condooms in al het water gewoon nog. Doe deze wel even om voor je het water ingaat, want anders weet je niet wat er nog meer in de condoom terecht komt, en kan deze door het water dat erin komt weer afgaan.

Klaarkomen in het water maakt haar niet zwanger

Wanneer je in het water klaarkomt, dan is de kans superklein dat je iemand nog zwanger kan maken. Zeker niet in warm water, want daar wordt sperma binnen een paar seconden door gedood.

In haar klaarkomen is nog altijd een risico

Gebruik je geen condoom of anticonceptie, dan kan zij nog steeds zwanger worden wanneer je in haar klaarkomt. Hoewel warm water sperma doodt, is dit niet het geval in de vagina. Denk dus niet dat je veilige sex kan hebben in warm water, zonder condoom of anticonceptiemiddelen.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Klik Hier & Registreer Gratis