Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Deze 4 sexspeeltjes maken je sexleven weer spannend! (+ Bonus voor de fanaat!)

Door:
Sarah
Geplaatst:
16-11-2022
site.commets:
0

Sexspeeltjes zijn lekker en spannend. Eerder waren sexspeeltjes vooral voor vrouwen en je had beperkte mogelijkheden. Dat is zeker niet meer het geval. De mogelijkheden met sexspeeltjes lijken wel eindeloos en je hebt de lekkerste speeltjes voor vrouwen en voor mannen.

Je kan samen sexspeeltjes gebruiken, bijvoorbeeld om jouw sexleven weer wat spunk te geven, maar je kan ze natuurlijk ook heel goed alleen gebruiken. Afhankelijk van hoe open minded je bent, kan je veel sexspeeltjes ook samen gebruiken.

Je zou het niet denken, maar sexspeeltjes bestaan al echt een eeuwigheid. In Duitsland werd een stenen penis gevonden, waarvan gedacht wordt dat die meer dan 28.000 jaar oud is. Het zit dus echt wel in onze natuur om sexspeeltjes te gebruiken.

De moderne elektrisch vibrator werd uitgevonden rond 1880. Het werd gebruikt om hysterie bij vrouwen te behandelen. Seksueel onbevredigde vrouwen leden vaak aan depressie, woedeaanvallen en prikkelbaarheid. De zogenoemde bekkenmassages waren erg vermoeiend voor een dokter om te doen, en dus werd er een machine bedacht.

Waarom zou je sexspeeltjes gebruiken?

De vraag zou moeten zijn: Waarom zou je geen sexspeeltjes gebruiken? Het antwoord is namelijk heel kort, want daar zijn eigenlijk geen redenen voor te bedenken. Of je nou alleen bent, of een sexpartner hebt, sex met speeltjes is altijd lekker.

Het kan jouw sexleven ook echt uit een sleur halen en je kennis laten maken met nieuwe gevoelens, hete plekjes, en genot, dat je nog niet eerder ervaren hebt. Je kan jezelf dus beter afvragen, waarom je geen sekspeeltjes zou gebruiken.

Sexspeeltjes stimuleren op een andere manier dan iemand met handen, mond of andere lichaamsdelen kan doen. Die afwisseling kan heel opwindend zijn. Er zijn ook sexspeeltjes die bepaalde seksuele activiteiten makkelijker maken. Denk dan onder meer aan een vrouwelijke ejaculatie. Dat is met een speciale sextoy veel makkelijker te bereiken, dan met alleen jouw vingers.

Dat maakt het vooral ook lekker als je veel alleen moet spelen. Bijvoorbeeld omdat je geen sexpartner hebt, of omdat je te weinig sex krijgt. Na een tijdje ben je het handwerk ook wel beu en dan kan een sexspeeltje zorgen voor nieuw genot. Kijk wel uit dat je er niet verslaafd aan raakt, want de orgasmes kunnen heel intens zijn.

SexspeeltjesSpannendPic1

Sextoys per geslacht

Aangezien een penis en een vagina nogal van elkaar verschillen, is het ook logisch dat er verschillende sextoys voor mannen en voor vrouwen zijn. Toch kan je die vaak ook samen gebruiken, afhankelijk van jouw seksuele wensen.

Sexspeeltje voor hem

Voor mannen zijn er steeds meer sexspeeltjes te krijgen. Denk dan bijvoorbeeld aan het masturbatie-ei, allerhande nepvagina's, pijpmondjes, en ga zo maar door. Je hebt bijna net zoveel keuze in sexspeeltjes voor hem, als voor haar.

Sexpop

De sexpop is nog steeds het meest populaire sexspeeltje voor mannen. Er zijn ook sexpoppen voor vrouwen, maar die zijn lang niet zo populair. Je kan dan kiezen voor een opblaasbare sexpop, maar er zijn ook levensechte robotsexpoppen op de markt. Die zijn wel ook echt heel erg duur, maar je hebt bijna geen vrouw meer nodig.

Sexspeeltjes voor haar

Voor vrouwen zijn er nog meer sexspeeltjes te krijgen dan je waarschijnlijk kan gebruiken. De mogelijkheden zijn eindeloos, en er worden ook steeds nieuwe sexspeeltjes voor haar ontwikkeld. De dildo en de vibrator bestaan al heel lang, de meeste mensen kennen het eitje ook wel, en daar zijn alleen maar meer geile sextoys bijgekomen.

Satisfyer

De satisfyer is een vibrator die werkt met luchtdruk. De vibrator ziet er stijlvol uit en lijkt niet eens op een sexspeeltje. Je gebruikt de Satisfyer ook niet in de vagina, maar op de clitoris. Het werkt niet met trillingen, maar met luchtdruk. Hierdoor worden zuigbewegingen nagedaan. Er zijn verschillende soorten Satisfyers te krijgen, met verschillende standjes en andere mogelijkheden.

Magic wand

Deze vibrator is vooral bekend geworden dankzij de serie Sex and the City. Dit was eerst echt een massageapparaat, maar werd al snel herontdekt als clitorisstimulator. Nu zijn er allerhande uitvoeringen te krijgen, waarmee je verschillende standjes en vibraties hebt, en er zelfs uitbreidingen aan toe kan voegen, in de vorm van andere opzetstukjes.

Sextoy voor beide

Sommige sextoys zijn gemaakt voor jullie allebei. Je kan ze dan niet alleen samen gebruiken, maar ook echt allebei gebruiken. Dit kan je met veel sexspeeltjes doen, maar niet met allemaal. Een vrouw zal niet veel genot ervaren wanneer zij met een nepvagina speelt.

Buttplug

De buttplug is lekker voor mannen en vrouwen. Dit is lekker tijdens de sex, maar kan ook geil zijn om mee te spelen als je geen sex hebt. Bijvoorbeeld als een van jullie twee de buttplug in heeft tijdens een avondje uit. Het kan dan onderdeel zijn van een opwindend voorspel.

SexspeeltjesSpannendPic2

Sextoys aan je partner voorstellen

Niet iedereen is even open over sex en voelt zich er even gemakkelijk bij om het over sextoys te hebben. De kans is echter groot dat jouw sexpartner er ook nieuwsgierig naar is. Tijdens een intiem moment kan je altijd eens vragen hoe jouw sexcontact over sexspeeltjes denkt.

Een andere manier is natuurlijk een stout cadeautje. Als je bijvoorbeeld een geile avond gepland hebt, dan kan je een sexspeeltje cadeau geven. Zorg er dan altijd voor dat het sexspeeltje voorziet in het genot van jouw sexpartner. Dan wordt het altijd beter ontvangen.

Vind je het echt heel lastig om het ter sprake te brengen, doe het dan gewoon tijdens een sexchat. Als jullie aan het geilen zijn, kan je aangeven dat het je lekker zou lijken om nu een speeltje te gebruiken, of dat het geil zou zijn als jij zou weten dat jouw sexcontact een sexspeeltje gebruikt.

Het bonusspeeltje; de Sybian

De Sybian is eigenlijk de ultieme neukmachine. Het is een soort van kleine bok waarop een dildo bevestigd kan worden. De dildo zit bevestigd op een stang en die wordt aangestuurd door een motor, die werkt op afstandsbediening. De dildo trilt en stimuleert de vagina, clitoris en anus.

Deze neukmachine werd al in de jaren zeventig bedacht en is al sinds 1987 op de markt. De sexmachine is onder meer bekend doordat bekende pornosterren het live op een bekend Amerikaans radioprogramma uitprobeerden, The Howard Stern Show. Dit waren onder meer Jenna James en Carmen Electra.

In Nederland was het Kim Holland die de Sybian uitprobeerde bij Jensen! En zij was er meteen helemaal weg van. Als je van sex houdt, als je van sexspeeltjes houdt, dan mag de Sybian in jouw collectie niet ontbreken.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Klik Hier & Registreer Gratis