Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

8 Tips hoe je beter wordt in sex met oude vrouwen

Door:
Sarah
Geplaatst:
28-12-2022
site.commets:
0

Een oudere vrouw met een jongere man. Dat was ooit een soort van taboe, maar daar is niks meer van over. Steeds meer mannen en vrouwen ontdekken wat voor een geweldige combinatie dat kan zijn. Het is natuurlijk heel anders dan sex met iemand van jouw eigen leeftijd, anders zou het niet zo interessant zijn.

En jij wil dan natuurlijk een hele goede indruk achterlaten, zodat zij meer wil, maar ook omdat je gewoon goed in bed wil zijn met oudere vrouwen. Maar dan moet je wel ook weten hoe je dat doet, en waarom sex met oudere vrouwen anders is dan sex met jongere vrouwen.

Sex met oudere vrouwen

Er zijn meerdere redenen waarom sex met oudere vrouwen beter is. Een oudere vrouw heeft al veel meer geprobeerd, en zij weet dan ook precies wat zij lekker vindt, en hoe zij jou lekker kan verwennen. Ze heeft al ervaring met sexstandjes, sexspeeltjes en zij maakt zich ook niet meer zo druk.

Ze is niet onzeker meer over haar lichaam en weet dat zij jou toch wel kan laten genieten, ook al is zij niet perfect. Haar sexdrive is ondertussen alleen maar toegenomen en zij vindt het heerlijk om te neuken met een jongere man die nog lekker veel uithoudingsvermogen heeft.

TipsSexmetOudeVrouwenBlogPic1

8 Tips voor geweldige omasex

Het is evengoed allemaal wel erg spannend. Zeker als je de eerste keer omasex gaat hebben. Gelukkig is er niet veel om je druk om te maken, en met deze 8 tips weet jij zeker dat jij geweldige omasex zal hebben, en dat je oma ook zal bevredigen.

Omarm het leeftijdsverschil

Het leeftijdsverschil tussen jou en oma lijkt in het begin vooral spannend, maar als je erover na gaat denken, dan kan het opeens een ding worden. Laat dat laatste vooral gauw varen. Daar heb je helemaal niks aan en als je eenmaal naakt samen in bed ligt, dan denk je er ook niet meer aan.

Kijk in plaats daarvan naar de voordelen en ben ook niet bang om die te benadrukken. Je kan het gewoon bespreken, en haal dan vooral aan waarom het juist sexy is dat jullie dat leeftijdsverschil hebben. Je gaat nog niet trouwen, en als dat later toch nog ter sprake komt, dan ben je al lang over het leeftijdsverschil heen.

Betere communicatie is altijd betere sex

Je kan wel denken dat je weet wat een oudere vrouw wil, maar dat wil nog niet zeggen dat je het ook echt weet. Daar dien je over te praten. Daar wordt de sex ook beter van, want je weet allebei wat je kan verwachten, wat wenselijk is, en wat niet.

De een zoekt een relatie en een ander wil echt alleen sex. Je wil dat op voorhand eigenlijk allemaal duidelijk hebben. Zo komen jullie niet voor onverwachte situaties en weten jullie precies wat jullie elkaar te bieden hebben.

Voor de sex

Voor de sex bespreek je niet alleen wat voor een sex je lekker vindt, wat jullie wensen zijn, en wat je allemaal samen wil doen, maar ook wat jullie er verder van verwachten. Zoek je een fuckbuddy, een affaire of wil je een one-night-stand. Het is ook prettig om te weten wat de ander wil.

Hoe beter je elkaar begrijpt en van elkaar weet wat de ander wil, des te minder hoef je tijdens de sex na te denken. Dit maakt de sex meteen al een heel stuk beter.

TipsSexmetOudeVrouwenBlogPic2

Tijdens de sex

Tijdens de sex wil je niet echt praten, maar wel communiceren. Dat kan je op allerhande manieren doen. Met blikken, met lichaamstaal, maar ook met woorden. Dirty talk is altijd lekker en de meeste oudere vrouwen zijn er niet vies van.

Vraag niet of je het lekker doet, maar let op haar reactie. Weet je het nog niet zeker, dan kan je bijvoorbeeld haar hand pakken om het jou voor te doen. Dat is ook communiceren.

Na de sex

Als je na de sex in elkaars armen ligt en heerlijk aan het nagenieten bent, dan is het een goed moment om te peilen hoe het allemaal was, wat je nog beter kan doen, wat voor herhaling vatbaar is en hoe zij er verder over denkt. Je kan dat allemaal gewoon bespreken en de meeste oudere vrouwen vinden dat juist heel erg prettig.

Ze krijgen dan de kans om te bespreken wat ze nog meer willen of juist niet willen. Je laat daarmee zien dat het jou boeit wat zij wil en wat zij lekker vindt, en daar alleen al scoor je een hele lading punten mee. Daarnaast weet je de volgende keer nog beter hoe je het allemaal nog lekkerder kan doen.

Dit platform loopt over van de oma’s!

Waar vind je dan al die geile oma's en hete oudere vrouwen die sex met jongere mannen zoeken? Op straat of in de supermarkt ga je ze wel tegenkomen, maar de kans dat je dan ook contact met ze krijgt, is wel heel erg klein te noemen.

Gelukkig zijn er behoorlijk wat platformen waar je oudere vrouwen vindt die op zoek zijn naar sex. Denk dan bijvoorbeeld aan OmaNeukt. Hier zijn allemaal oudere vrouwen en oma's lid die sex zoeken met jongere mannen.

Er zijn vrouwen uit het hele land te vinden en de kans is heel groot dat jij de perfecte oudere vrouw voor jou vindt. Meld je gratis aan en kijk eens rond. Je zal jouw ogen uitkijken en snel op een serieuze manier verder gaan, zodat jij ook snel met een oudere vrouw ligt te neuken.

TipsSexmetOudeVrouwenBlogPic3

Neem de leiding, ze wil je dominant

De meeste oudere vrouwen houden ervan als jij de leiding neemt. Van nature is de man dominant en de vrouw niet. De oma's en oudere vrouwen zijn wel modern, maar wat dat betreft komt het natuurlijke instinct weer naar boven.

Ben dus niet te bang om dominant te zijn in bed en de leiding te nemen. Je merkt het snel genoeg als zij het liever anders ziet. En een oudere vrouw is dan ook zeker niet te bang om de leiding over te nemen. Maar neem in eerste instantie altijd de leiding. Dat kan al beginnen met het bestellen van een drankje.

Laat haar zelfverzekerd voelen

Een oudere vrouw denkt er echt wel over na dat zij ouder is dan jij. Dat kan haar onzeker maken. Ze is niet meer zo strak als jongere vrouwen en ze is misschien bang dat jij uiteindelijk toch voor een jonger exemplaar gaat.

Neem dat weg door haar complimentjes te geven. Niet alleen over haar uiterlijk, maar ook over dingen die juist aantrekkelijk aan haar zijn, omdat zij ouder is. Natuurlijk vindt zij het ook fijn om te horen dat je haar mooi, geil en aantrekkelijk vindt, maar laat het niet alleen daarover gaan.

Je kan bijvoorbeeld aangeven dat je het aantrekkelijk vindt dat zij meer levenservaring heeft, en dat je nog veel van haar kan leren, maar overdrijf dit niet, want ze is vast niet op zoek naar een kind dat nog opgevoed moet worden.

Voorspel is ALLES!

Denk jij je normaal makkelijk van het voorspel af te maken, dan moet je dat bij oudere vrouwen zeker niet doen. Het kost voor een vrouw vaak langer om opgewonden genoeg te raken om een orgasme te krijgen. Daar is het voorspel voor.

Lang vrijen en elkaar op allerhande manieren verwennen, daar maak je een oudere vrouw gelukkig mee. Het voorspel begint ook niet pas in bed, of zelfs pas als jullie samen zijn, maar dat begint al als jullie nog maar aan het chatten zijn.

Het voorspel en de opwinding in het algemeen, zit bij een vrouw vooral tussen haar oren. En daar heb jij invloed op. Laat haar weten hoe opgewonden jij van haar raakt en vertel haar tot in details wat je allemaal met haar wil doen.

TipsSexmetOudeVrouwenBlogPic4
Voor betere sex met oudere vrouwen moet je avontuurlijk zijn!

Oudere vrouwen hebben vaak al veel gedaan in bed, maar zijn nog steed avontuurlijk en ze willen dan ook graag nieuwe dingen proberen. Het is dan niet leuk als zij de hele tijd de ideetjes moet opperen. Het is voor een oudere vrouw heel aantrekkelijk als jij met nieuwe ideetjes voor avontuurtjes aan komt zetten.

Je kan haar daarmee verrassen en dat maakt je interessant. Heb je al vaker sex met haar gehad, ben dan ook niet te bang om initiatief te tonen door bijvoorbeeld met een nieuw speeltje aan te komen of om haar mee te nemen naar een spannend plekje voor sex.

Vergroot jouw uithoudingsvermogen!

Oudere vrouwen vallen vaak op jongere mannen, omdat de jongere mannen meer uithoudingsvermogen hebben, en de kans dus veel groter is dat de oma's aan hun trekken komen. Werk er dus aan om jouw uithoudingsvermogen te vergroten.

Dat betekent niet alleen dat je vaker kan neuken, maar ook dat je controle hebt over jouw orgasme. Dit is voor jezelf trouwens ook erg lekker. Je bouwt de lust dan op en wanneer je eindelijk een orgasme hebt, dan is dit veel intenser.

Mediteer

Door te mediteren oefen je met in het moment te staan. Hierdoor zal het ook veel makkelijker worden om jouw orgasme uit te stellen, en langer door te kunnen gaan. Met maar tien minuten mediteren per dag, kom je al een heel eind verder in de slaapkamer. Je komt meer in tune met je eigen lichaam, waardoor je meer van alle gevoelens kan genieten, zonder dat je alleen maar naar een orgasme toewerkt.

Train je kegel spieren

De spieren in jouw penis waar jij jouw plas mee ophoudt, worden jouw kegelspieren genoemd. Je kan jouw stijve nog harder maken door deze spieren te trainen, en het is ook makkelijker om jouw orgasme uit te stellen. Je traint deze spieren door ze een minuut lang aan te spannen, en dan te ontspannen. Dit kan je een paar keer per dag doen.

TipsSexmetOudeVrouwenBlogPic5

Probeer verschillende sexstandjes

Niet alle sexstandjes zijn even comfortabel en er zijn zelfs sexstandjes die lastig zijn, waardoor je ook minder snel klaarkomt. Het loont zich dus om nieuwe sexstandjes te proberen. Jouw erectie duurt dan langer, en je kan kiezen voor sexstandjes waarbij je eigenlijk verplicht wordt om rustig te stoten, of waarbij jij de controle aan haar geeft.

Verander van versnelling

Pompen en stoten is lekker, maar als je steeds hetzelfde doet, op hetzelfde tempo, dan moet je wel een hele grote, dikke pik hebben, wil een vrouw daarvan klaarkomen. Verander daarom het tempo waarin je stoot, de manier waarop je stoot, en ook hoe hard of zacht je stoot. Die afwisseling is niet alleen erg lekker voor haar, maar ook voor jezelf.

Studeer tantra sex

Tantra is een hele aparte vorm van sex en je zal er op elke oudere vrouw indruk mee maken. Leer dus alles wat je kan weten over tantra sex en vraag haar om het samen met jou te oefenen. Je zal dan sex op een heel ander niveau hebben, wat het een heel stuk intenser maakt. Je bent dan niet alleen lichamelijk met elkaar verbonden, maar ook mentaal en spiritueel. Daarmee win je eigenlijk iedere oudere vrouw voor jou en voor je het weet is ze verslaafd aan sex met jou.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Klik Hier & Registreer Gratis