Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Een vrouw laten squirten; een handleiding

Door:
Sarah
Geplaatst:
09-11-2022
site.commets:
0

Squirten heeft toch iets magisch. Nog steeds. Er wordt meer over gesproken en het wordt ook zeker meer geprobeerd en gedaan. Een vrouw die kan spuiten, dat spreekt bij veel mannen tot de verbeelding en de meeste mannen willen het graag eens meemaken.

Dan is het belangrijk om te snappen dat squirten bij geen enkele vrouw vanzelf gebeurt. Daar moet moeite voor gedaan worden. Dat is een techniek die je kan leren, en die je vervolgens heel veel dient te oefenen. Daarnaast is niet alleen de techniek belangrijk, maar ook de mind set van de vrouwen.

Voor veel vrouwen is het lastig om te squirten, omdat het aanvoelt alsof ze moeten plassen, en dat houden ze dan op. Die controle loslaten, dat kan even duren. Hoe meer een vrouw zich veilig bij een man voelt, des te beter en sneller zal het gaan.

Er zijn natuurlijk ook een hoop sletjes die wel heel makkelijk spuitend klaarkomen. Die hebben dan waarschijnlijk al jaren geoefend. En het juist speeltje kan ook helpen. Er zijn speciale speeltjes om een vrouw te laten spuiten. Je kan het eerst met het speeltje oefenen en daarna met jouw handjes aan de slag gaan.

Wat is squirten

Het lijkt een eeuwige discussie te zijn wat squirten nou precies. Of eigenlijk waar het sapje dat eruit komt spuiten nou eigenlijk uit bestaat. De een zegt dat het plas is, een ander zegt dat het een ander vocht is, en weer een ander claimt dat het een combinatie is.

Grappig genoeg is de moderne wetenschap er nog niet achter wat het nou precies is. Wanneer een vrouw geil is, dan wordt ze nat. Dat vocht komt uit de klieren van Skene. Deze klieren worden ook wel de vrouwelijke prostaat genoemd. Je vindt ze tussen de urinebuis en de vagina in.

De vrouwelijke ejaculatie kan een ware fontein van sap zijn. Daarvoor moet de g-spot wel goed gestimuleerd worden en dient de vrouw echt heel erg geil te zijn. Ze moet ook de controle kunnen laten gaan. Als de vrouw het gevoel krijgt dat ze moet plassen, tijdens die stimulatie, dan kan ze spuiten als ze toegeeft aan dat gevoel.

HandleidingsquirtenPic1

Kunnen alle vrouwen squirten?

Niet alle vrouwen kunnen flirten. Daarvoor is een combinatie van factoren nodig. Het ligt aan het aantal klieren dat in de plasbuis zit. Het is dus helemaal niet raar als een vrouw niet kan squirten en het zegt ook niets over jouw skills.

Niet alle vrouwen voelen de drang om te squirten en bij andere vrouwen is die drang juist heel sterk. Hoe meer een vrouw het doet, hoe vaker ze het ook wil, want het is een van de geilste en meest intense orgasmes.

Het vervelende is dat je er pas achter komt of een vrouw kan squirten, door het vaak te proberen. Nou is dat niet iets vervelends om te doen, want een vrouw zal er evengoed heel erg van kunnen genieten, en ze kan dan ook op een andere manier klaarkomen.

Je kan ook de anusopheffer trainen om een vrouw sneller en makkelijker te laten spuiten. De anusopheffer is de spier die je voelt wanneer je tijdens het plassen stopt met plassen. Door dit een keer of 30 per dag te doen, train je die spier.

Een vrouw laten squirten in 4 stappen

Wat je vooral in gedachte dien te houden, is dat het zelden de eerste keer lukt. Een vrouwelijke ejaculatie kost tijd en moeite. Het is ook bij de meeste vrouwen niet binnen 2 minuten gebeurd. Daar kan zelfs behoorlijk wat tijd in gaan zitten.

Neem de tijd

Neem dus vooral de tijd om het te leren en om te oefenen. Begin altijd met lekker vrijen en elkaar opwinden. Je wil namelijk dat zij heel erg geil is wanneer je begint met het stimuleren van haar g-spot. Begin daar vooral niet mee, maar doe alle andere handelingen waarvan jij weet dat zij er geil van wordt.

In het begin kost het allemaal veel meer moeite en tijd. Zodra zij de eerste keer een vrouwelijke ejaculatie heeft gehad, zal het steeds makkelijker en sneller gaan. Jij zal ook steeds beter in de gaten krijgen hoeveel druk je moet uitoefenen, hoe snel je moet gaan, en welke andere dingen ook nog lekker zijn tijdens het stimuleren van de g-spot.

HandleidingSquirtenPic2

Stimuleer de G-spot

Om te kunnen spuiten, dient de g-spot gestimuleerd te worden. Je moet die dan wel eerst kunnen vinden. De g-spot zit aan de binnenkant van de vagina, aan de kant van de buik, ongeveer 5 centimeter naar binnen. Het voelt een beetje ribbelig aan, net iets anders als de rest van de vagina.

Je kan de g-spot bijvoorbeeld stimuleren door met twee vingers de kom-hier beweging te maken. Speel met de druk en de snelheid. Je merkt dan snel genoeg wanneer je het goed doet. Vergeet ook niet om ondertussen andere lichaamsdelen te verwennen.

Voer de druk op

Merk je dat ze steeds dichter bij een hoogtepunt komt, dan is het tijd om de druk op te voeren en eventueel te versnellen. Het kan voor een vrouw ook heel geil zijn als je niet versneld, maar in een bepaald ritme te vingeren. Zet bijvoorbeeld maar eens een sexy plaat op, ga mee op de maat van de muziek, en snap meteen waarom mensen die muziek sexy vinden.

Als je merkt dat zij bijna gaat spuiten, ga dan vooral NIET opeens wat anders doen. Of je moet het opwindend vinden om haar orgasme uit te stellen. Wat er ook gebeurt, stop niet. Zij zal dan een heel opwindend en intens orgasme ervaren.

Geniet van het gevoel!

Het is ontzettend geil om haar zo te zien genieten, en het is belangrijk dat jij daar ook van geniet. Als jij alleen maar bezig bent met het allemaal zo goed mogelijk te doen, dan ben je meer met een taak, dan met een geil moment bezig. Dat is gewoon niet sexy.

Merk je dat je te veel focus hebt en dat je er zelf niet van geniet, doordat je zo je best wil doen, ga dan gewoon even iets anders doen, of stimuleer haar om ook met jou te spelen. Je blijft dan zelf ook opgewonden en dat maakt het hele spel nog lekkerder. Laat haar genieten, maar doe dat vooral zelf ook.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Klik Hier & Registreer Gratis