Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Zwangere vrouw neuken

Er zijn geen advertenties gevonden.

Zwangere vrouwen neuken

Er zijn behoorlijk wat mannen die een fantasie hebben waarin ze een zwangere vrouw neuken. Van nature zoeken mannen naar een vruchtbare vrouw. Zij willen immers nageslacht hebben. Een zwangere vrouw is het toonbeeld van vruchtbaarheid en dus vinden mannen het super geil. Of dat nou bewust of onbewust is. Daarnaast houden mannen van volle rondingen, brede heupen, dikke billen en grote borsten en dat is precies wat een zwangere vrouw allemaal heeft. Veel zwangere vrouwen zijn ook nog eens zo geil als boter. Hun hormonen zijn op hol geslagen en daardoor hebben veel vrouwen tijdens hun zwangerschap meer zin in seks.

Een eventuele partner ziet een vruw veranderen tijdens de zwangerschap en die partner zit meestal niet te wachten op seks. Hij weet al dat zij vruchtbaar is en is meer met de baby bezig, dan met de zwangere vrouw neuken. Dat komt hun seksleven niet ten goede. De vrouw heeft tijdens haar zwangerschap juist meer zin in seks en gaat het buiten de deur zoeken. Vaak doet zij dat online. Met een dikke buik kan het ongemakkelijk zijn om mannen te versieren in de supermarkt, maar op een sex sites weet zij al zeker dat de mannen serieus interesse hebben om met haar te vrijen en te neuken. In verband met de zwangerschap zoekt zij meestal gratis sex in de buurt, zodat ze niet te ver hoeft te gaan om lekker te neuken.

Kan je sex hebben met zwangere vrouwen?

In de meeste gevallen kan je gewoon sex hebben met zwangere vrouwen. Alleen bij medische complicaties kan dit een probleem zijn, maar die vrouw zal dan tijdens haar zwangerschap geen seks zoeken. Als de buik dikker wordt, dan kunnen bepaalde standjes wel lastig worden. Voor veel vrouwen is seks tijdens de zwangerschap juist heel erg prettig. Het is zelfs goed als een vrouw zwanger is om seks te hebben. Haar heupen en bekken blijven dan soepel, wat de bevalling makkelijker kan maken. Dit kan ook tijdens de gehele zwangerschap. Er zijn wel artsen die zeggen dat het in de laatste maand onverstandig is, maar er zijn net zoveel artsen die dat tegenspreken.

Wat wel onverstandig is, is om seks te hebben wanneer de vliezen gebroken zijn. Dan is de bevalling namelijk begonnen en dan is seks onverstandig. Het kan ook voorkomen dat een vrouw een harde buik krijgt na de seks. De spieren in de baarmoeder trekken namelijk samen tijdens de seks. Dit is heel onprettig voor een vrouw, maar het kan verder geen kwaad voor de baarmoeder, de baby of de zwangerschap.

zwangere-vrouw-neuken

Standjes om een zwangere vrouw te neuken

In het eerste trimester zal een vrouw de meeste zin in seks hebben. Haar vagina, schaamlippen, clitoris en borsten zijn dan veel gevoeliger. Je kan dan bijna alle posities gewoon doen, omdat tijdens dit deel van de zwangerschap de buik nog niet heel erg dik is. Je dient wel op te letten met orale seks. Je wil dan geen lucht in de vagina blazen, dat kan heel gevaarlijk zijn. Wat is dan niet verstandig tijdens het eerste trimester? Ruwe seks wordt afgeraden, ook anale sex is dan niet verstandig in verband met bacterien die dan in de vagina terect kunnen komen. Glijmiddel kan je dan ook neter niet gebruiken.

Tijdens het tweede trimester werken lepeltje/lepeltje, vrouw on top, doggy en scharen erg goed. Je wil posities die de rug belasten vermijden. Ook missionaris wordt dan afgeraden, want er kunnen dan bloedvaten afgekneld worden.

In het derde trimester ligt het er echt aan wat prettig aanvoelt en wat kan. Dat is dus vooral een kwestie van uitproberen. Probeer posities waarbij de buik niet te veel in de weg zit. Een standje zoals op z'n hondjes, op de knieën of zittend kan dan goed werken. Vermijd hele diepe penetratie. Ruwe seks wordt tijdens de hele zwangerschap afgeraden. Seks en sperma zijn niet slecht voor de baby. Die wordt namelijk beschermd door het vruchtwater.

Waar vind ik een zwangere vrouw voor sex?

Het is ongemakkelijk om een zwangere vrouw in de supermarkt aan te spreken voor seks. Gelukkig zie je online op sexsites behoorlijk wat vrouwen die zwanger zijn en zin hebben in seks. Je kan je gratis aanmelden en dan een profiel invullen of een advertentie plaatsen. Geef daarin aan dat je een vrouw zoekt die zwanger is. Met de zoekfunctie, de tags en de catergorieen kan je nog verder specificeren waar jij naar zoekt en als je dan op zwangere vrouwen klikt, dan krijg je alle vrouwelijke leden te zien die zwanger zijn. Je hoeft dan alleen nog maar een match te vinden, elkaar te leren kennen tijdens de chat en voor je het weet lig jij te vrijen met een zwangere vrouw.

Neuken in jouw regio?

Wil je sex met iemand in een bepaalde buurt? Selecteer dan provincie:

Zoek je naar: zwangere vrouw neuken?

Druk dan nu hier voor gratis contact!