Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Afspreken bij de ikea voor parkingsex

Patty(33) schrijft:

Beetje stoute kop voor mijn advertentie vind je niet? Maar mijn wens is om eens seks te hebben op de parkeerplaats van de Ikea. Nu weet ik dat er overal camera's hangen maar dit vind ik nu juist zo leuk. Ik hou van de spanning dat we betrapt kunnen worden.

Ik ben getrouwd Maar mijn man is invalide en kan niet zo veel meer. Ik ben daarom op zoek naar iemand om regelmatig mee af te spreken voor een stevig potje seks. Mijn man weet dat ik dit doe en vind het goed dat ik afspreek met andere mannen.

Lijkt het je wat om dit bij de Ikea of op een andere parkeerplaats ergens te doen? Stuur me dan snel een berichtje en laten we afspreken.

Deze advertentie valt onder:

Wil je neuken met Patty? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Patty !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Patty

Gratis neuken met Patty?

Druk dan hier voor contact!