Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Bondage meesteres wilt jou binden

Rida(37) schrijft:

Veel geleerd, maar niemand om mee te oefenen en dat is toch wel een vereiste om goed te worden in wat je doet. Ik heb het over bondage.

Ik ben er nog niet zo heel lang mee bezig en ik zou graag iemand ontmoeten met wie ik nieuwe dingen kan proberen en geleerde zaken kan oefenen. Bondage is voor mij heel intiem en ik kan het dus niet met een wildvreemde.

Vertrouwen is erg belangrijk en iets waar we bewust mee bezig zijn. Jij bent verder een normale man, net zoals ik een normale vrouw met een normaal leven ben. Dat betekent niet dat je niet excentriek mag zijn.

Deze advertentie valt onder:

Wil je neuken met Rida? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Rida !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Rida

Gratis neuken met Rida?

Druk dan hier voor contact!