Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Doet echt iedereen aan anale seks behalve ik?

MandyHere(41) schrijft:

Hey... sorry dat ik zo met deur in huis val maar mijn lief zit dus echt al keilang te zagen dat m anale seks wil maar ik heb daar echt niet veel goesting in... Ik heb keiveel schrik dat het pijn gaat doen en ik daarna een dag niet meer kan stappen!

Maar hij zegt dus dat echt iedereen aan anale seks doet en dat hij de enige van zijn vrienden is die zijn lief niet in haar poep mag nemen en dat ik mij er gewoon over moeten zetten.

Ligt het aan mij? Doet echt iedereen aan anale seks behalve ik? Hoe vaak doet gij het?

Deze advertentie valt onder:

Wil je neuken met MandyHere? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
MandyHere !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

MandyHere

Gratis neuken met MandyHere?

Druk dan hier voor contact!