Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Heb jij interesse in een ondeugende vrouw

MevrLinvdT(57) schrijft:

Ik heb er bewust voor gekozen om mijn rolstoel niet op de foto te zetten want ik heb gemerkt dat het mannen of afschrikt of ze gaan me opeens behandelen alsof ik ook mentaal gehandicapt ben en daar heb ik echt geen goesting in!

Ik heb een tijd geleden een ongeluk gehad waardoor ik helaas verlamd ben geraakt en nu dus aan een rolstoel gekluisterd ben. Ik kom niet meer veel buiten en voel mij vaak eenzaam en hoopte hier een beetje aanspraak te vinden. Misschien hebt gij ook nood aan iemand om mee te babbelen?

Linda

Deze advertentie valt onder:

Wil je neuken met MevrLinvdT? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
MevrLinvdT !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

MevrLinvdT

Gratis neuken met MevrLinvdT?

Druk dan hier voor contact!