Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Hete meid wilt genieten van sex

Milkshaker22(24) schrijft:

Hallo mannen!

Samen met een vriendin heb ik bedacht om de man te zoeken die het beste in bed is. Een soort van wedstrijdje, maar je moet dan zeker niet de snelste zijn.

We hebben een heel plan gemaakt en nu zoeken we mannen die mee willen dingen naar de hoofdprijs en dat is sex met ons samen!

Ik snap dat dit heel grappig over komt, en zo is het ook ontstaan, maar we zijn heel serieus!

Deze advertentie valt onder:

Wil je neuken met Milkshaker22? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Milkshaker22 !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Milkshaker22

Gratis neuken met Milkshaker22?

Druk dan hier voor contact!