Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Iemand hier die nog meer geile ideetjes heeft?

RijpeMuis(53) schrijft:

Zelf ben ik niet van plan om nu meteen al mijn hele levensverhaal te vertellen. Je kan me alles vragen en ik geef op alles eerlijk antwoord. Ik ben wat dat betreft een open boek en dat is niet het enige wat open is.

Mijn kutje en kontje kunnen er ook wat van. Ik ben er nog maar sinds net achter dat ik anaal neuken lekker vind. Mijn man had zin om het te proberen en ik dacht; why not?

Iemand hier die nog meer geile ideetjes heeft?

Ik fantaseer al langer over seks met een vreemde man en sinds kort is mijn kontje ontmaagd en verlang ik naar meer.

Voor mij was dat heel lekker maar voor mijn niet. Hij doet het ook niet meer, is veel weg en zoek ik hier twee vliegen in één klap.

Een vreemde man die graag kontjes neukt. Wilt gij mijn kontje komen neuken en vol spuiten? Piepers van een RijpeMuis x

Deze advertentie valt onder:

Wil je neuken met RijpeMuis? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
RijpeMuis !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

RijpeMuis

Gratis neuken met RijpeMuis?

Druk dan hier voor contact!