Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Ik ben onderdanig en heel gewillig

Ally(28) schrijft:

Ik ben onderdanig en gewillig en ik zou graag een nieuwe meester willen leren kennen. Ik ben single en ik werk hard. Vertrouwen is wel heel belangrijk voor mij, anders kan ik mij niet aan jou geven.

Mijn ideale meester is heel streng en hij verwacht van mij dat ik het huishouden doe, voor hem kook en dat ik ook in bed precies doe wat hij verlangt.

Ik kan best wel wat hebben, maar die grenzen mogen ook zeker nog verlegd worden. Wel alles rustig aan. Ik heb speeltjes en kleding en hoop jij ook want ik heb niet alles.

Deze advertentie valt onder:

Wil je neuken met Ally? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Ally !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Ally

Gratis neuken met Ally?

Druk dan hier voor contact!