Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Ik zou graag straks willen afspreken voor seks

Annie62(61) schrijft:

Een eerlijke en oprechte man die alles is wat mijn ex niet is. Je bent geen dikke lul, je hebt er gewoon 1.

Ook al zeg ik dat nu zo toch ben ik op zoek naar een goeie man voor een goeie relatie, samen iets opbouwen moet het belangrijkste zijn.

Dat daar een hoop erotiek bij zal komen is vanzelfsprekend natuurlijk. Wat zou je ervan vinden om straks ergens af te spreken, heb je daar zin in?

Kusje, Annie

Deze advertentie valt onder:

Wil je neuken met Annie62? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Annie62 !

1 Reacties

  • luc

    3 years ago

    ben luc zoek afspraak met je van daag

Laat een reactie achter

Annie62

Gratis neuken met Annie62?

Druk dan hier voor contact!