Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Ik zou wel wat aan mijn bosten willen late doen

xxAnjaxx(52) schrijft:

Kreeg gij vroeger ook vaak van die mailtjes met reclame voor penisvergrotingen? Tegenwoordig gebeurt dat nog maar heel sporadisch maar eigenlijk heb ik mij altijd al afgevraagd of er echt mannen zijn die dat al eens geprobeerd hebben?

Ik denk namelijk dat wanneer ik zo'n mailtje kreeg waarin stond dat ik mijn borsten op een makkelijke manier zou kunnen vergroten, ik wel eens zou willen weten of het werkt! :)

Deze advertentie valt onder:

Wil je neuken met xxAnjaxx? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
xxAnjaxx !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

XxAnjaxx

Gratis neuken met XxAnjaxx?

Druk dan hier voor contact!