Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Is het echt zo dat alle vrouwen slikken?

Petrina1994(28) schrijft:

Mijn lief wil altijd in mijn mond klaarkomen maar ik vind dat eigenlijk heel erg vies en slik zijn sperma liever niet door.

Hij zegt dan dat ik niet moet zagen en dat elke vrouw dat doet maar ik vind het echt heel onaangenaam, vooral omdat hij dan mijn hoofd vasthoudt en ik nergens heen kan.

Is het echt zo dat alle vrouwen slikken? Ik durf er niet met mijn vriendinnen over praten...

Deze advertentie valt onder:

Wil je neuken met Petrina1994? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Petrina1994 !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Petrina1994

Gratis neuken met Petrina1994?

Druk dan hier voor contact!