Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Mannen en vrouwen zitten vaak niet op één lijn

Ardnas(44) schrijft:

Ik heb voor het gemak een duidelijk doelstelling in het leven geroepen zodat iedereen precies weet wat de bedoeling is. Ik wil namelijk niet straks heel veel geld uitgeven en dan uiteindelijk nog niet krijgen wat ik verlang. Mannen en vrouwen zitten vaak niet op één lijn, vandaar dat ik het op deze manier makkelijker wil maken.

Enfin, genoeg hierover. Ik wil nu even benadrukken hoe leuk ik u vind en dat ik erg onder de indruk ben deze website. Al geeft het natuurlijk nog niet alle informatie weg. Ik heb op dit moment een boel vragen die daar hopelijk wat licht op zullen schijnen.

Mag ik van u weten wat uw doelstelling is online? Bent u hier voor business of pleasure?

Ik hoop het laatste haha

Deze advertentie valt onder:

Wil je neuken met Ardnas? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Ardnas !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Ardnas

Gratis neuken met Ardnas?

Druk dan hier voor contact!