Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Meesteres geeft hele pikante opdrachten

Fiona(51) schrijft:

Iets wat ik niet zoek is een persoonlijk slaafje. Ik ben een meesteres die er van geniet om pikante opdrachten te geven aan mannen. Het liefst meerdere mannen.

Jij voert die opdrachten uit of we nou samen zijn of niet. Dat betekent dat je bijvoorbeeld tijdens je werk een opdracht kunt krijgen die ik dan ook uitgevoerd wil zien en jij stuurt mij daar dan bewijs van. Ook opdrachten in het openbaar, hoewel discreet, vind ik erg opwindend.

Jij bent open, eerlijk en duidelijk over wat jij voelt en wilt en wat jouw grenzen zijn. Samen gaan we die grenzen opzoeken. Ik hou er van om jou verder te pushen, maar ik heb wel veel respect voor wat je per se niet wilt.

Deze advertentie valt onder:

Wil je neuken met Fiona? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Fiona !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Fiona

Gratis neuken met Fiona?

Druk dan hier voor contact!