Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Nieuwe knopen leren voor bondage

Angie(28) schrijft:

Welke verzorgde, knappe, aantrekkelijke, vriendelijke man wilt mij meer knopen leren? Ik vind het een fijn gevoel om het uitgelegd te krijgen en samen te doen.

Ik val op oudere mannen, type leraar, dit kan ook een rollenspel zijn waarbij bondage in de straf wordt gebruikt. Een swing zou ik ook wel eens willen gebruiken. Om zo hulpeloos te hangen en gebruikt te worden lijkt me geweldig en heel intens.

Je kunt zien wie ik ben en je mag me alles vragen. Toch vraag ik om discretie in verband met mijn baan. Gaan we samen een leuke en leerzame tijd tegemoet? Ik hoop er wel op.

Deze advertentie valt onder:

Wil je neuken met Angie? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Angie !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Angie

Gratis neuken met Angie?

Druk dan hier voor contact!