Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Nummer 1 op verlanglijst: bondage

Tinneke(26) schrijft:

Je kent vast wel zo'n bucket list waar allerlei avontuurlijke dingen op staan die je wel eens gedaan wilt hebben in je leven. Ik heb er verschillende waaronder ook een seks verlanglijst en een kinky sex verlanglijst en op die laatste staat momenteel bondage bovenaan.

Ik wil het niet gewoon maar eens uitproberen maar er dieper op in gaan, het echt mee maken. Niet op vakantie gaan, maar er gaan wonen. Graag zou ik iemand ontmoeten die mij hier meer over kan leren. Stuur je een foto mee? Ik vind het uiterlijk niet belangrijk, maar er moet wel een fysieke klik zijn.

Hopelijk schrik ik je niet te zeer af met mijn directheid. X

Deze advertentie valt onder:

Wil je neuken met Tinneke? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Tinneke !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Tinneke

Gratis neuken met Tinneke?

Druk dan hier voor contact!