Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Pik jij mij op als ik sta te liften?

Emelsa(27) schrijft:

Ik sta langs de kant van de weg te liften. Ik ben uit de auto gegooid en ik sta er wat verloren bij. Ik weet niet of ik moet gaan lopen of het nog even moet proberen. Opeens stop jij langs mij en je raampje gaat omlaag. Ik vertel waar ik naartoe moet en je zegt dat het wat uit de richting is. Je kijkt wat beteuterd naar me en zegt me in te stappen. Als ik zit grijp je vanaf de achterbank een handdoek.

Ik droog me af en kijk je eindelijk goed aan. Je bent erg aantrekkelijk. Ik krijg meteen een nat poesje. Ik vraag of je tijd hebt om nog ergens te stoppen. Ik weet een parking waar mensen sex hebben. Je kijkt me met grote ogen aan en knikt. Ik vertel je hoe je moet rijden.... Hoe gaat dit verder?

Deze advertentie valt onder:

Wil je neuken met Emelsa? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Emelsa !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Emelsa

Gratis neuken met Emelsa?

Druk dan hier voor contact!