Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Spannend afspraakje in een leuk hotel?

Felicia(31) schrijft:

Hey knappert, ik ben al veel bekeken als ik mijn advertentie zo zie maar er zijn nog geen serieuze reacties geweest. dit vind ik erg jammer, durf jij met mij misschien af te spreken?

Ik kan helaas niet bij mij thuis afspreken, maar ik kan je wel ontvangen in een leuk hotelletje in de buurt. Omdat ik weer bij mijn ouders woon na mijn scheiding is het erg lastig is om een eigen plek te vinden.

Daarom kan ik dus alleen maar afspreken ergens anders, ik wil niet dat mijn ouders vragen wie ik over de vloer heb. Ik heb helemaal geen tijd om ze dat uit tel leggen.

Dus als jij het wel ziet zitten om met mij af te spreken in een leuk hotel laat dan snel wat van je horen.

Deze advertentie valt onder:

Wil je neuken met Felicia? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Felicia !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Felicia

Gratis neuken met Felicia?

Druk dan hier voor contact!