Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Strenge meesteres wilt slaafje opleiden

Elisabeth(64) schrijft:

Al jaren ben ik een meesteres, maar ik heb nog nooit een slaafje opgeleid. Wel geleerd hoe ik graag een slaafje heb, maar niet alle zweepjes van het vak geleerd.

Dat lijkt me een geweldige ervaring voor ons allebei en ik stel me voor dat het een hele sterke band geeft. Ik zoek dus een onervaren slaafje met veel nieuwsgierigheid naar BDSM.

Iemand die wilt leren. Strikt en streng zijn kernwoorden. Luister goed en ik zal je belonen, ik snap dat je aan het leren bent en kan geduld hebben, maar wanneer het laksheid is dan straf ik ook heftig.

Kun jij dit aan? Zie jij dit zitten? Laat mij wat horen!

Deze advertentie valt onder:

Wil je neuken met Elisabeth? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Elisabeth !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Elisabeth

Gratis neuken met Elisabeth?

Druk dan hier voor contact!