Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Vreemdgaan is de enige manier om te neuken

Darkotiger(41) schrijft:

Volle lippen, grote borsten en een ferme poep... Wat wilt ge nog meer?! Ge zoudt denken dat mijn partner geen genoeg van mij zou kunnen krijgen maar het lijkt wel alsof er sinds de geboorte van onze dochter een knop bij hem omgegaan is:

Ik heb het gevoel dat hij mij alleen nog maar ziet als de mama van zijn kindje en zich seksueel totaal niet meer tot mij aangetrokken voelt...

Hoe kan ik het anders verklaren dat wij sinds de bevalling geen seks meer gehad hebben? Aan mij ligt het sowieso niet want mijn hormonen zijn sindsdien all over the place maar meneer heeft er geen goesting meer in.

Wat denkt gij, is er nog iets dat ik kan doen om ervoor te zorgen dat hij mij terug sexy vindt?

Of gaat vreemdgaan voor mij de enige manier zijn om nog aan mijn trekken te komen?

x A.

Deze advertentie valt onder:

Wil je neuken met Darkotiger? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Darkotiger !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Darkotiger

Gratis neuken met Darkotiger?

Druk dan hier voor contact!