Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Sexafspraak met mooie Belgische man

Ming(25) schrijft:

Hallo, ik ben Ming, ik ben 23 jaar, zoals je ziet ben ik niet hier geboren. Ik woon hier graag. Ik heb werk en ik kook graag. Ik zou wel graag ander werk willen, maar daar ben ik naar aan het zoeken.

Ik zoek een lieve man, die leuke dingen met mij wilt doen en lekkere seks met mij wilt hebben. Eerst wil ik je leren kennen en dan een sexafspraak maken. Als dat allemaal goed gaat, dan kunnen wij toch verder kijken, niet?

Ik vind het erg spannend, maar ik doe het toch via hier omdat ik sex belangrijk vind.

Deze advertentie valt onder:

Wil je neuken met Ming? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Ming !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Klik Hier & Registreer Gratis