Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Hoe maak je een vrouw geil?

Door:
Sarah
Geplaatst:
05-07-2021
site.commets:
1

Of het nu is op een eerste date of wanneer je elkaar al langer kent, een vrouw geil maken, zodat ze sex met jou heeft, is niet altijd even makkelijk. Of misschien lijkt het niet altijd even makkelijk. Maar als je eenmaal weet hoe, dan is het opeens een eitje. Tegenwoordig is het bijvoorbeeld niet meer zo’n taboe om sex op de eerste date te hebben, ook niet voor vrouwen. Uit onderzoek is gebleken dat er op 55% van de eerste dates sex is. Daar heb je toch echt twee personen voor nodig. Wil jij bij die 55 procent horen?

Geen probleem. Daar gaan we hier samen voor zorgen. Er zijn honderden, al dan niet duizenden, guides online te vinden die jou precies vertellen hoe je sex op de eerste date krijgt. En toch ben je nu hier aan het lezen. Omdat het geen exacte wetenschap is. Wij snappen precies waar dat door komt en we gaan jou nu helpen om dat ook te begrijpen. Daarna zul je nog zelden hulp nodig hebben bij het geil maken van een vrouw.


Voorbereiding op de eerste date

De kans is groot dat je al contact met je date hebt. Je stuurt elkaar berichtjes en zo zijn jullie tot een date gekomen. Of je haar online hebt leren kennen of in het echte leven, dat maakt helemaal niet zo veel uit. Net zoals bij alles is het zaak om een zaadje te planten, nog niet jouw zaad, dat moet de uitkomst worden. Een zaadje om het idee van sex met jou in haar hoofd te planten zodat het tijd heeft om te groeien voor jullie op date gaan. En natuurlijk voedt jij ondertussen dat zaadje heel gewillig en vakkundig.

Dit is wel een tricky fase. Je wilt namelijk niet te direct zijn, want dan kun je haar afstoten. Je stuurt elkaar berichtjes en het begint dan met oprechte interesse in haar tonen. Vrouwen zijn vreemde wezens, dat is niet nieuwswaardig. Sex is niet zomaar seks, het is een verlengstuk van emoties, gevoelens en behoeftes. It is all about the wanting, baby! Make her want it. Oprechte interesse tonen dus. Vraag haar hoe haar dag was. Heeft ze je iets vertelt, onthoud het dan ook (schrijf het desnoods ergens op), en vraag er later nog eens naar. Wens haar goedemorgen en goedenavond. Simpele dingen. Je kan ook dieper gaan natuurlijk, door haar naar haar toekomstdromen te vragen en meer van dien zooi.

Tijdens die gesprekken moet je goed opletten. Het is namelijk zeker dat er momenten zullen zijn waarop jij heel makkelijk een seksuele toespeling kan maken. Of misschien doet zij dat wel. Probeer altijd met een grapje te beginnen. Om het luchtig te houden, om geen flater te slaan wanneer ze er niet van gediend is en omdat vrouwen nu eenmaal houden van humor, dat ontzettend aantrekkelijk vinden en 9 van de 10 vrouwen zullen je verklappen dat wanneer jij ze laat lachen dat de kans op sex dan opeens vertienvoudigt. Humor is een heel sterk afrodisiacum.

Calm your titties!

Gaat ze in op je seksuele, humorvolle toespeling, dan heb je al een groot deel van je quest gewonnen. Maar laat je hierdoor niet helemaal gek maken. Doe rustig aan en hou je een klein beetje in. Je wilt niet dat het nu opeens alleen nog maar over seks gaat. Dat kan dan namelijk weer als een afknapper werken. Ze is immers meer dan een stuk vlees. Ga ook niet opeens de welbekende dickpics sturen. Ja, dat kan heel geil zijn, maar pas als zij er om vraagt. Saillant detail: vrouwen zijn tegenwoordig zo gewend dat ze expliciete foto’s toegestuurd krijgen dat ze het bijna verwachten… Door er niet over te beginnen en ze niet zomaar te versturen, gaat zij er naar verlangen. En dat is nou precies wat jij wilt.

Hoe je gesprek verder verloopt, is heel erg afhankelijk van haar reactie. Is ze enthousiast of terughoudend of zelfs afwijzend? Speel daar op in. Hou het plagend en speels. Geef een beetje, maar zeker niet alles. Vrouwen zijn wat dat betreft net als mannen, als ze eenmaal hebben wat ze willen dan is het plezier er snel vanaf. En dan streef jij je doel, van sex op de eerste date, voorbij.

Sex tussen de oren

Het kan zomaar zo zijn dat zij heel erg enthousiast is en vol in gaat op jouw toespelingen. Laat dit dan ook niet aan je voorbij gaan. Hoe meer jij de lust kan aanwakkeren, des te groter is de kans dat zij de ontlading zoekt en dus sex op de eerste date met jou wilt. Sex en lust zitten bij de vrouw voornamelijk tussen de oren. Hoe meer jij haar fantasie aan het werk kan zetten, des te dichter jij bij je doel komt.

Zeg niet alleen maar: “Ik wil je neuken”, want hoewel dat soms ontzettend sexy kan zijn, is het met alleen maar tekst en geen lichaamstaal of oogcontact juist helemaal niet sexy. De kans is groot dat zij denkt: jij en de rest van de mannelijke wereldbevolking, next! Weet jij echter een beeld in haar hoofd te schetsen van hoe het zou zijn om sex met jou te hebben, dan trek je haar aandacht. Vertel haar bijvoorbeeld hoe je met haar in een lift wilt staan zodat je haar vol passie tegen de wand kan drukken en haar kan zoenen (en misschien ook wel meer afhankelijk van hoe ver jullie in je gesprek zijn). Vertel haar dat je niet kan wachten om haar in de ogen te kijken zodat je kan zien wat zij voelt en dat je hoopt dat zij dan ook kan zien wat jij voelt. Vertel haar dat je de spanning voelt stijgen wanneer je aan haar denkt. Benoem de seks niet direct, maar speel er een beetje omheen.

Dit kan wat oefening kosten en het hoeft dan ook niet meteen de eerste keer te slagen. Het is zelfs aan te raden om in het begin veel gesprekjes met vrouwen online aan te gaan om een beetje uit te proberen welk effect het heeft als jij de dingen zegt die je zelf grappig of geil of opwindend vindt.

De eerste date, op weg naar seks

Alles is tot nu toe goed verlopen en je bent op je eerste date met haar. Jij ziet haar helemaal zitten en hoopt echt op sex. Hoe weet je nou dat zij ook sex met jou wilt? Om te beginnen moet je inschatten of ze je echt leuk vindt. Met een beetje geluk voel je dit wel aan, maar er zijn ook signalen die iedere vrouw afgeeft wanneer ze openstaat voor seks.

  • Ze lacht heel erg veel. Dit is een duidelijk teken dat zij jou ziet zitten. Er wordt vaak beweert dat vrouwen dit bewust doen omdat ze willen dat je weet dat ze jou ziet zitten en omdat vrouwen denken dat een man grappig gevonden wilt worden. Dat is natuurlijk tot op een bepaalde hoogte waar. Maar er zijn ook genoeg vrouwen die zichzelf verbazen omdat ze bij een bepaalde man opeens als een idioot aan het giechelen is. Geef haar gedurende de date dus de tijd om dit zelf te ontdekken. Je kan er zelfs een opmerking over maken, maar doe dit wel subtiel. Zeg bijvoorbeeld dat je het leuk vindt dat je haar zo laat lachen. Het moment waarop zij dit zelf ontdekt, is namelijk het moment dat zij bij zichzelf te raden gaat of ze seks met je wilt.
  • Ze blijft met je flirten. Dit is iets wat veel mannen niet altijd door hebben. Logisch ook. Flirten is vaak ook een manier van omgaan met anderen voor mensen en niet alleen maar een signaal dat een vrouw seks met je wilt. Dit is een goed moment om wel wat directer te zijn. Aangezien het soms onzeker kan zijn of ze nou flirt omdat ze zo is, omdat ze je leuk vindt of omdat ze seks met je wilt, is er niks mis mee om daar iets van te zeggen of over te vragen, om zo meer duidelijkheid te krijgen. Natuurlijk zeg je dan niet: “jij wilt seks met mij he?”, maar je kan wel een opmerking maken over haar geflirt. Je kan bijvoorbeeld opmerken dat ze erg flirterig is en dan vragen of jij je nu speciaal mag voelen of dat ze altijd zo is. Haar antwoord zal je alles vertellen wat je wilt weten, zonder dat je een flater slaat. Merkt zij op dat ze altijd zo is, dan kan je zeggen dat het dan wel moeilijk voor jou is om te weten waar je bij haar staat. Als ze oprechte interesse in seks met je heeft dan zal ze hier gegarandeerd op een positieve manier op in gaan.
  • Ze is heel erg aanhankelijk. Er zijn vrouwen die van nature erg handtastelijk zijn, maar over het algemeen genomen kan je er van uitgaan dat wanneer een vrouw niet van je af kan blijven, dat zij dan ook open staat voor sex op de eerste date. Zeker wanneer jij ook toenadering zoekt, en zij dit niet afwijst. Gebruik die aanhankelijkheid ook om dichterbij haar te komen en uiteindelijk om haar te zoenen.

Meer tips en tricks om een vrouw geil te krijgen

Ben niet te bang om haar recht aan te kijken. Iemand langer in de ogen kijken, is heel erg intiem en kan de seksuele spanning tussen jullie makkelijk heel hoog laten oplopen. Let er wel op dat het niet te creepy of te desperate overkomt. Doe het dus niet te vaak en ook niet te lang, zorg dat je op tijd lacht en weg kijkt. Hierdoor zal zij zich zekerder voelen en ook dat helpt weer mee.

Probeer niet te nerveus te zijn. Dit is een lastige, want niet iedereen heeft zijn of haar zenuwen onder controle. De beste manier om hier mee om te gaan is humor. Breek het ijs. Zelfs als het op een hele flauwe manier is.

Chemie is iets wat er op een natuurlijke manier is, dat kan je niet bewerkstelligen, maar wanneer die chemie er is, dan kan je die wel voeden door te laten merken dat jij je bewust bent van de spanning tussen jullie. Hierdoor voelen jullie je allebei zekerder en de kans op seks is alweer toegenomen.

Plan het allemaal niet te veel. Dit kan namelijk een druk geven die voelbaar en niet sexy is. Natuurlijk is het plannen van de date een goed idee. Hiermee laat je zien dat je moeite in haar steekt en dat vind iedere vrouw sexy en veel vrouwen zien sex, bewust of onbewust, dan ook als een wederzijdse beloning. Wine ‘em, dine ‘em, 69 ‘em, is niet voor niks een uitdrukking.

Vergeet niet om met haar bezig te zijn. Sex en lust zijn iets wonderbaarlijks en iets waar je zeker aandacht aan dient te besteden, maar laat je er niet door leiden. Vrouwen hebben dit heel erg snel door en het werkt als een afknapper. Een vrouw wilt voelen dat jij sex met haar wilt en niet met een stuk vlees. Wanneer je een vrouw dat gevoel kan geven, en dat doe je door niet alleen met de seks bezig te zijn, dan is de kans nog groter dat je samen in bed belandt op jullie eerste date.

Sex op de eerste date is niet meer vreemd, het taboe is weg, en steeds meer vrouwen zien hier ook de voordelen van. Dat betekent niet dat je die vrouwen zomaar kan bespringen. Veel vrouwen zijn sletten, maar zeker niet voor iedereen. Zorg dat jij die man bent voor wie zij een slet wilt zijn en je gaat de nacht van je leven beleven.

1 Reacties

  • Mievis jl

    1 year ago

    Ben op zoek naar een vrouw die graag sec wil.In de regio van Tessenderlo.Mag ook verder zijn.Ben een vrygezel van 38 jaar en heb nood aan sexueel contact.Trio's,met 2, vrouwen is ook green probleem!Hier mijn gsm nr 0467738106, volledig gratis

Laat een reactie achter

Klik Hier & Registreer Gratis