Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Alleen mannen die van het echte werk houden!

Charella(45) schrijft:

Serieuze reactie daar wacht ik op ! Ik ben een meesteres die dit vak want zo mag ik het wel noemen al jaren beoefend . Kan dan ook wel zeggen dat ik hier extreem goed in ben.

Nu mijn oude slaaf er mee gestopt is en toch echt aan zijn pensioen toe is ben ik opzoek naar een nieuwe. Ik verwacht van mij slaaf dat die duidelijk doet wat ik zeg en niet ook overal een smoes voor klaar heeft.

Spreken wij duidelijke regels af om er daarna voor te gaan?

Deze advertentie valt onder:

Wil je neuken met Charella? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Charella !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Charella

Gratis neuken met Charella?

Druk dan hier voor contact!