Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Friends with benefits op NeukenX.be

Friends with benefits

Tegenwoordig hebben veel mensen geen zin meer, of tijd voor, een vaste relatie. Daar komen allerhande verplichtingen en verwachtingen bij kijken en om allerhande redenen zien ze dat niet zitten. Daarnaast zijn mensen wel seksueel gezien veel vrijer geworden. Je kan gewoon casual seks hebben, zonder dat daar meteen een serieuze relatie aan vast moet zitten. Toch zoeken veel mensen wel iets meer dan alleen maar seks of een one night stand. Friends with benefits is dan een hele goede oplossing. Je kan een leuke tijd met elkaar hebben, de lekkerste en geilste seks, daar kunnen zelfs gevoelens bij komen kijken, maar je hoeft niet bang te zijn dat je opeens allerhande verplichtingen of verwachtingen hebt.

Een friends with benefits relatie is voor steeds meer mensen precies wat ze zoeken. Een friend with benefits, afgekort ook wel FWB genoemd, biedt eigenlijk alle voordelen, zonder de nadelen. Het is een relatie, zonder dat het een relatie is. Je kan met iemand naar bed gaan, zonder dat je steeds met een ander seks hebt, en dat is voor veel mannen en vrouwen toch iets wat wenselij is. Niet alleen omdat er dan ook gevoelens een rol hebben, maar ook omdat je gewoon veel betere seks hebt als je vaker met elkaar in bed ligt.

Wat is een friends with benefits relatie?

Een friends with benefits relatie is een vriendschap waarbij je ook met elkaar naar bed gaat. Het draait dus niet alleen om de seks, en gevoelens mogen er zijn, maar er is niet meer dan dat. Het is dus een romantische relatie zonder dat het een serieuze relatie wordt. Met een friend with benefits heb je een seksuele relatie, met gevoelens. Je kan dus gewoon verliefd worden en dat uiten, zonder dat je meteen ergens aan vast zit. Deze relatievorm is steeds populairder en steeds meer vrienden hebben hier interesse in. Het zorgt er ook voor dat het daten leuk blijft.

Dit klinkt ideaal, maar het is wel belangrijk dat je in de praktijk goed blijft communiceren. Wanneer er ruimte is voor gevoelens, dan kan het zomaar gebeuren dat een van de twee toch een relatie wil, en het verliefd zijn kan dan overgaan in liefde. Waar niks mis mee is, zolang als jullie je allebei aan de regels houden die jullie afspreken. De realiteit is nu eenmaal dat het dan kan gebeuren dat het niet werkt omdat in de realiteit een van de twee toch meer wil dan alleen maar een friend with benefits.

DO NOT FORGET THIS!

Wat is het verschil tussen FWB en Fuckbuddy?

Met een friends with benefits relatie heb je niet alleen een seksuele relatie. Met een fuckbuddy ga je echt alleen naar bed. Daar draait alles om seks en er is geen ruimte voor andere gevoelens dan lust. De relatie is dus gebaseerd op seks en lust en niet op vriendschap.

Met een friend with benefits ga je bijvoorbeeld ook andere leuke dingen doen, en in de meeste gevallen zien julie dan geen andere mannen of andere vrouwen. Met een fuckbuddy is dat een ander verhaal. Daar doen jullie allebei wat jullie willen en jullie hebben verder geen relatie en doen ook geen andere leuke dingen samen. Het gaat erom dat je elkaar aantrekkelijk vindt en dat de seks goed is, het is een puur seksuele relatie en je wordt zeker niet verliefd en je gaat ook geen andere romantische relatie dingen met elkaar doen.

Waar vind je een friend with benefits?

Wil je direct neuken dan zoek je een fuckbuddy, maar wil jij een verhouding met duidelijke afspraken, waarbij jullie elkaar leren kennen, leuke dingen samen doen die niet alleen om seks gaan en waarbij gevoelens een rol mogen spelen, dan zoek jij een friend with benefits. Die vind je ook op allerhande sexsites. Je kan je gratis aanmelden en rondkijken naar leden die jij aantrekkelijk vindt. Als je een match hebt dan kan je elkaar leren kennen dankzij de chatfunctie en ontdekken of jullie hetzelfde zoeken en of een vriendschap met een seksuele relatie een mogelijkheid is.

Vriendschappen zijn prettig, want er is meer vertrouwen, je kan verliefd worden en emoties delen. Een vriend of vriendinnen, zonder dat het vervelend wordt. Dat is een goed idee voor iemand die geen relatie wil, maar ook geen one night stand. Een friend with benefits is alle lusten, zonder de lasten, al kan jij bij een echte vriendschap ook op jouw mindere momenten terecht. En ondertussen kan je als vrienden met elkaar naar bed gaan. Lijkt jou dit ook ideaal? Meld je dan gratis aan en kijk eens rond of er leden zijn met wie jij zo'n speciale vriendschap ziet zitten.

Neuken in jouw regio?

Wil je sex met iemand in een bepaalde buurt? Selecteer dan provincie:

Zoek je naar: friends with benefits?

Druk dan nu hier voor gratis contact!