Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Pijpen

Pijpen

Welke man geniet er nou niet van om lekker gepijpt te worden? De meeste mannen vinden het heerlijk. Zeker als een vrouw dan ook nog aan sperma slikken doet. Pijpen heeft verschillende benamingen. Het gezicht neuken of de pik in de mond nemen, een blowjob of aan de piemel zuigen. Niet alle vrouwen houden van pijpen, maar er zijn ook heel veel vrouwen die het heerlijk vinden om aan jouw pik te sabbelen en te zuigen. Orale seks is gewoon lekker en de meeste mensen vinden dat het bij het seksleven hoort. Een vrouw wil pijpen en een man wil beffen. Voor diegene die ervan houdt, is het onmisbaar bij een goede beurt.

Wie wil mij pijpen?

Allemaal leuk en lekker, maar waar vind je dan iemand die jou wil pijpen? Heel eenvoudig. Dat vind je online op sex sites. Daar staat het boordevol met vrouwen die het heerlijk geil vinden om jou lekker te pijpen. Orale seks is iets wat echt tot de verbeelding spreekt en veel vrouwen vinden het ontzettend geil en beleven er veel plezier aan. Een penis in hun mond nemen is waar ze over fantaseren. Zij weten precies hoe opgewonden een man daarvan kan raken en zij willen dat zo lekker mogelijk doen.

Wat is lekker pijpen?

Pijpen is wel ietsje meer dan een penis in je mond nemen. Lekkere orale seks doe je met overgave en afwisseling. Een lekkere blowjob lijkt misschien best lastig, maar als je weet hoe het moet, dan is zal je merken dat jij het zelf ook fijn vindt om te doen. Je merkt dan namelijk hoeveel genot je ermee geeft.

Begin bijvoorbeeld met rustig met jouw lippen langs zijn eikel en schacht te gaan. Je kan daar dan ook al een beetje tong bij gebruiken. Je hoeft niet meteen zijn hele penis zo diep mogelijk in jouw keel te nemen. langzaam beginnen met kusjes en strelen, hem plagen en teasen, en vergeet ook jouw vingers niet te gebruiken. Je kan bijvoorbeeld ondertussen met zijn ballen spelen.

pijpen

Als je merkt dat hij het lekker vindt, dan kan je al eens likken en zijn eikel een stukje in jouw mond pakken. Lik ook langs zijn schacht af en rondom zijn eikel. Doe dat allemaal zachtjes en subtiel. Merk je dat hij stijf wordt, dan kan je zijn piemel al eens wat verder in jouw mond pakken. Je mag jouw tong dan best bewegen en het is ook lekker als je met jouw tong dan tegen zijn penis drukt, terwijl je zijn pik in en uit jouw mond laat glijden.

Let op dat jij jouw tanden niet gebruikt. Je kan jouw tong bijvoorbeeld over jouw tanden houden. Wissel de blowjob af door weer te likken aan zijn eikel, met jouw lippen langs zijn ballen te gaan, of langzaam of sneller op en neer te gaan. .

Als je te diep gaat, dan kan het dat je moet kokhalzen. De meeste mannen vinden dat lekker bij een pijpbeurt. Zuig niet te hard, want dat kan ook weer pijn doen. Je merkt vanzelf welke bewegingen jouw vriendje of bedpartner lekker vindt. Ben ook niet te bang om iets nieuws te proberen. Bijvoorbeeld door eens met jouw tong langs het randje van zijn eikel te gaan, of met jouw vinger met zijn anus te spelen. Maak zijn hele pik nat met jouw speeksel en je kan ook tegelijkertijd met jouw handen hem aftrekken, terwijl jouw mond om zijn eikel zit. Gebruik veel spuug en zorg dat het lekker nat is.

Veel mannen vinden het geil als jij hun sperma wil slikken. Niet alle vrouwen vinden slikken lekker. Je kan hem vragen om jou te waarschuwen voor hij klaarkomt. Dan stop je met pijpen en ga je verder met trekken. Vaak vinden mannen het ook geil als ze jouw hoofd vast kunnen pakken en zo jouw gezicht neuken. Ze stoten dan in jouw mond.

Als je op deze manier pijpt, dan zal je merken dat hij er veel plezier aan beleeft en intens zal klaarkomen. Vergeet niet ook met zijn ballen te spelen en ervoor te zorgen dat jouw tanden zijn pik niet raken.

Pijpen in de regio

Er zijn vrouwen die jou gratis pijpen en je vindt die door het hele land. Zoek jij pijpen Antwerpen? Wil jij neuken in de buurt ? Dan is dat online heel makkelijk te vinden. Je kan namelijk heel makkelijk op elke provincie zoeken. Zoek jij iemand die jou wil pijpen in Anwerpen, Vlaams-Brabant, Vlaanderen of Limburg. Met een klik op de provincie krijg jij alle leden te zien die uit die regio komen. Je vindt dus altijd wel een gratis sexdate in de buurt die jou lekker wilt pijpen.

Neuken in jouw regio?

Wil je sex met iemand in een bepaalde buurt? Selecteer dan provincie:

Zoek je naar: pijpen?

Druk dan nu hier voor gratis contact!