Buiten sex zonder vragen en met daden!

Lennie
Mijn naam is:
Lennie
Mijn leeftijd:
60 Jaar
Ik woon in:
Puurs
(Antwerpen)
Like mij?
23 Likes
Like mij!

Lennie(60) schrijft:

Een hele goedendag, ik ga mij niet helemaal aan je voorstellen dat kan altijd later nog. Wel kan ik jullie vertellen waar ik hier naar opzoek ben en dat zal ik eens snel gaan doen. Ik ben opzoek naar een leuke man of vrouw die net als mij zin heeft in een goede beurt.

Wel moet ik er gelijk bij zeggen dat ik dat niet standaard tussen vier muren wil doen. Ik ben een buiten mens en dat is altijd al zo geweest. Eerst wilde ik het nooit maar na een keer proberen ben ik er verslaafd aan geraakt. Kan ik jou net zo verslaafd maken aan geile seks buiten als ik ben?

Daar wil ik graag achter zien te komen of dat lukt. Dus ben je een beetje nieuwsgierig en in voor een avontuur dan hoor ik je graag.

Deze advertentie valt onder:

Wil je neuken met Lennie? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Lennie !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.
Lennie

Gratis neuken met Lennie?

Druk dan hier voor contact!