Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Alleen met jou, voor de geilste momenten

Genevieve(39) schrijft:

Wanneer ik alleen ben met een man, die intimiteit, die spanning. Maar dat er dan nog eventjes niks gebeurd. Dat vind ik echt magisch. Dat is echter alleen de eerste paar keer. Daarna wordt het normaal en is die eerste spanning van hoe de ander gaat reageren weg. Daarom lijkt me het mij heerlijk omdat steeds opnieuw te beleven. Dat kan door elkaar weinig te zien en door ook met anderen af te spreken. Of zo iets.

Ik ben niet monogaam en ook niet daarnaar op zoek. Ik wil wel graag intimiteit, genegenheid en een gevoel erbij hebben. Ingewikkeld? Zo zijn wij vrouwen nu eenmaal en daar kan jij de vruchten van plukken. Stuur me maar een berichtje als je interesse hebt, ik ben nu al benieuwd naar wie jij bent.

Deze advertentie valt onder:

Wil je neuken met Genevieve? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Genevieve !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Genevieve

Gratis neuken met Genevieve?

Druk dan hier voor contact!