Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Doe mij maar de lusten en ni de lasten

Jannet(39) schrijft:

Ruwe bolster, blanke pit. Zo cliché maar het is wel zo. Ben jij lief voor mij, dan ben ik dat ook voor jou. Maar oh wee als je me tegen de schenen stampt, dan kan ik echt wel veranderen in een bitch. Geven en nemen, is toch logisch?

In de slaapkamer is dat niet anders, als je wil dat ik iets bij jou doe, mag je een soortgelijke vraag van mij verwachten. Om een relatie te scoren, zit ik hier niet want ik geniet nog te veel van mijn vrijheid.

Ik wil vrij zijn maar ik wil ook graag sex hebben. Ik wil klaarkomen maar ik wil nergens aan vast zitten.

Liefde heeft me al vaak teleurgesteld dus daar trap ik ni meer in.

Doe mij maar de lusten en ni de lasten.

hebt ge daar ook interesse in?

Sexmaatjes?

xx Jannet xx
Gent

Deze advertentie valt onder:

Wil je neuken met Jannet? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Jannet !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Jannet

Gratis neuken met Jannet?

Druk dan hier voor contact!