Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Ik dacht dat elke man graag gepijpt wordt

MoonStone(36) schrijft:

Hallo, alles goed? Zeg, ik heb een vraagske voor u... Wordt gij graag gepijpt? Ik weet dat het nogal iets persoonlijks is om zo meteen te vragen maar mijn man houdt dus niet van orale seks!

Ik vind het echt superspijtig want ik vind het echt zalig om een man te pijpen en ergens vind ik het ook wel heel raar...

Ik dacht dat elke man graag gepijpt wordt en ik denk nu dat het misschien komt doordat ik het niet goed doe? Wat denkt gij? Is het mijn schuld?

Of bestaan er echt mannen die daar niet van houden?

Deze advertentie valt onder:

Wil je neuken met MoonStone? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
MoonStone !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

MoonStone

Gratis neuken met MoonStone?

Druk dan hier voor contact!