Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Ik heb op het moment geen Meester

GeilOmhoog(51) schrijft:

Kinky, bondage, soft sm, bdsm, speeltjes, rollenspel, latex, leer het is mij niet snel te gek. Ik heb op het moment geen Meester. Op zich niet erg maar wel verschrikkelijk dat er niemand is die mij opdrachten geeft. Gewoon een paar geile opdrachten dat is wat dit sletje nodig heeft.

Ik ben een heel gewillige slet die van allerlei sexspelletjes houd zoals rollen spellen, bondage,... noem het op en het is me zeker niet vreemd. Vroeger had ik een echte meester die me een beetje de kneepjes van het vak geleerd heeft tot hij met zijn vrouw verhuisd is.

Je moet niet persé een meester zijn maar wel man met een open mind . Sta jij daar voor open? Dan mag je me al een eerste geile opdracht geven.

Geile Sub Angelina xxx

Deze advertentie valt onder:

Wil je neuken met GeilOmhoog? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
GeilOmhoog !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

GeilOmhoog

Gratis neuken met GeilOmhoog?

Druk dan hier voor contact!