Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Ik wil weten of er iemand is die me op een date neemt

SexyTanisha(31) schrijft:

Dit wordt mijn laatste poging om met iemand online in contact te komen. Ik sta al een flinke tijd ingeschreven en tot nu toe heb ik nog nooit een berichtje van iemand mogen ontvangen.

Niet eentje. En dat is nog tot daar aan toe, ik krijg ook nooit een reactie op een bericht dat ik zelf verstuur. Ik heb geen flauw idee waarom niet.

Zo slecht zie ik er toch niet uit en ik ben beslist niet vies van een beetje dirty talk. Als u mij nu ook niets terugstuurt, dan gooi ik mijn profiel weg hier.

Wel heel zonde van al dat geld & tijd dat ik er in gestoken heb tot nu toe. Hopelijk bent u anders en is dit bericht een begin van een heerlijke hoeveelheid lekkere berichten & natuurlijk heerlijke seks.

Deze advertentie valt onder:

Wil je neuken met SexyTanisha? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
SexyTanisha !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

SexyTanisha

Gratis neuken met SexyTanisha?

Druk dan hier voor contact!