Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Meesteres zoekt onderdanige geile man

Dani(39) schrijft:

Onderdanige en geile mannen gezocht die mij willen bevredigen. Ik val op mannelijke mannen, ik heb geen problemen met baard of bril, ook een bierbuikje vind ik opwindend.

Hoe mannelijker jij bent, des te geiler vind ik het om jou te domineren. Ik ben streng, maar rechtvaardig, heb diverse speeltjes, zweepjes en veel kleding.

Ik hou er van om in de rol op te gaan. Ik zoek een slaafje die tegen pijn kan en die van vernedering houdt. Ik zou een huisslaafje zeer op prijs stellen, maar het is geen must.

Wel is het belangrijk dat jij bereidt bent om je grenzen te verkennen.

Dat vind ik het geile aan dominantie.

Deze advertentie valt onder:

Wil je neuken met Dani? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Dani !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Dani

Gratis neuken met Dani?

Druk dan hier voor contact!