Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Mijn man wilt geen sex meer

Hot_mama79(42) schrijft:

Gisterenavond ben ik al om 22 uur gaan slapen en nu ben ik al klaarwakker. Da is balen want ik moet er morgen al vroeg uit maar dan zal ik wel moe gaan zijn.
Ik was aan het piekeren en ik dacht da het handig zou zijn om hier eens een beetje rond te kijken.

Mijne man wilt mij ni meer aanraken, hij wilt geen sex meer. Alleen een kus voordat we gaan slapen da krijg ik en verder helemaal niets. Geen aanraking en geen streling.

En ik verlang zo naar sexxx!!!!
Ik zoek ne man die ook houdt van sex maar die zelf niets meer wilt dan alleen da. Liefde heb ik thuis en da zoek ik dan ook ni.

Is da iets dat gij wel kan begrijpen?

Kusjes van Lida

Deze advertentie valt onder:

Wil je neuken met Hot_mama79? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Hot_mama79 !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Hot_mama79

Gratis neuken met Hot_mama79?

Druk dan hier voor contact!