Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Nog geen ervaring met een man

Sendy(25) schrijft:

Ik heb tot nu toe alleen ervaring met vrouwen. Dat is gewoon zo gelopen, maar ik vind manenn ook ontzettend aantrekkelijk en geil. Mijn relatie is uit en nu wil ik die kant van mijzelf verder ontdekken.

Jij hebt ervaring en kan mij heel veel leren. Jij weet ook hoe je een vrouw moet bevredigen. Je hebt geduld met mij in bed.

Ik vind het ook tellen dat je schoon en gezond bent!

Ik heb weinig geduld, dus kom maar op!

Deze advertentie valt onder:

Wil je neuken met Sendy? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Sendy !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Sendy

Gratis neuken met Sendy?

Druk dan hier voor contact!