Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Parkingsex hoe werkt dat precies?

Sussie(47) schrijft:

Hey hallo leuk dat je mijn advertentie bekijkt. Kun jij mij vertellen hoe dat nu precies werkt? Een vriendin van mij die vertelde me dat ze via deze website regelmatig seks heeft met mensen.

Nu ben ik zelf een single dame en heb geen tijd voor een relatie, maar ook ik heb wel eens jeuk aan me doos. Ik heb geen zin om naar een kroeg te gaan en daar iemand op te pikken. Dus als jij mij kan vertellen waar ik deze parkeerplaatsen kan vinden, of als jij met mij naar een parkeerplaats wilt kunnen we daar afspreken.

Ik weet totaal niet wat ik moet verwachten en laat het maar over me heen komen. Hoor ik je snel?

Deze advertentie valt onder:

Wil je neuken met Sussie? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Sussie !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Sussie

Gratis neuken met Sussie?

Druk dan hier voor contact!