Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Seksslaafje voor hete, strenge meesteres

Jennifer(36) schrijft:

Mijn libido is erg hoog. Ik doe aan BDSM. Verzorging en hygiëne zijn belangrijk voor mij, net zoals rituelen. Onderdanig zijn is niet genoeg voor mij.

Ik wil zeker weten dat jij er van geniet. Nadat wij aan een stabiele meesteres/slaafje relatie gewerkt hebben, wil ik je ook uit kunnen lenen aan bevriende meesteressen.

Alles onder mijn toezicht. Ik zoek specifiek een seksslaafje. Ik wil controle uitoefenen over jou en wanneer jij klaar komt. Jij moet hier dus een goede beheersing in hebben of dit willen oefenen.

Dat oefenen zal gepaard gaan met lijfstraffen. Jouw uiterlijk is alleen belangrijk op het vlak dat ik wil dat je goed voor jezelf zorgt.

Leeftijd is onbelangrijk.

Deze advertentie valt onder:

Wil je neuken met Jennifer? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Jennifer !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Jennifer

Gratis neuken met Jennifer?

Druk dan hier voor contact!