Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Sex is voor mij heel intiem

Snoezel(24) schrijft:

Ik houd van sex, maar ik snap die mensen niet die dat kunnen zonder verder intiem te zijn. Ik houd van knuffelen en vrijen en vooral ook heel veel zoenen.
Ik kan ook niet zomaar met iedereen naar bed.
Ik moet daar een bepaald gevoel bij hebben.
Dat hoeft echt niet meteen liefde te zijn, en ik ben zeker niet op zoek naar vastigheid.

Het lijkt mij heel leuk om elkaar te leren kennen en te ontdekken hoe onze klik is. Ik sta open voor verschillende types, zo kan ik de juiste man ook niet mislopen. Ik val niet op van die hele sportieve types.
Doe maar gewoon normaal, dan doen we al gek genoeg.
Als jij gewoon een normale man bent, dan komt het allemaal vast goed.
Ik heb er zin in!

Deze advertentie valt onder:

Wil je neuken met Snoezel? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Snoezel !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Snoezel

Gratis neuken met Snoezel?

Druk dan hier voor contact!