Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Welk slaafje voert opdrachten uit

VarmaVulkanen (28) schrijft:

Ik zoek een slaafje dat heel precies en nauwkeurig opdrachten uitvoert. Als meesteres laat ik geen ruimte voor eigen invulling en ik verwacht dan ook dat jij precies doet wat ik zeg.

In het normale leven ben ik een hardwerkende vrouw met een plezant leven. Ik sport geregeld en heb dus een goede conditie en veel kracht. Ik zoek een man die een baan heeft die hij leuk vindt, eventueel ook sport zodat we dit kunnen gebruiken en die in het algemeen lekker in zijn vel zit.

Je kunt ook bij mij terecht voor andere dingen wanneer we deze relatie hebben opgebouwd.

Vertrouwen is erg belangrijk, dit geldt voor twee kanten. Ik ben ook erg open en verwacht dit ook terug van jou.

Deze advertentie valt onder:

Wil je neuken met VarmaVulkanen? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
VarmaVulkanen !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

VarmaVulkanen

Gratis neuken met VarmaVulkanen ?

Druk dan hier voor contact!