Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Swingers

Als swinger naar uw favoriete parenclub

Swingen is niet zozeer modern, maar het gebeurt wel iets openlijker. Vroeger waren het voornamelijk heimelijke afspraakjes en tegenwoordig zijn mensen op zoek naar gelijkgestemden en gaan ze er speciaal voor naar clubs of bijeenkomsten. Ook in sexadvertenties zie je steeds vaker ‘Swingers gezocht'. Koppels die op zoek zijn naar andere koppels voor sex. Swingers hebben als alle geile mensen een stemmetje in hun hoofd die schreeuwt: 'Ik wil neuken!' Ze zoeken vooral andere stelletjes online. Swingers zoeken man alleen voor sex, dat komt ook vaak voor.

Tegenwoordig heeft dit ook vaak de vorm van een open relatie, soms met afspraken zoals dat het stelletje alleen sex met anderen heeft als ze samen zijn, maar soms ook dat men afzonderlijk seks heeft met andere mensen. Het kan eigenlijk alle kanten op gaan. Het houdt de relatie in ieder geval zeker uit een sleur. Veel swingers maken onderling duidelijke afspraken over wat wel en wat niet kan en communiceren dat ook duidelijk met de stelletjes met wie zij sex hebben. Het komt ook voor dat er meer dan een seksuele relatie ontstaat, waarbij de koppels diepgaande vriendschappen, met sex hebben.

Wie en wat zijn swingers?

Je ziet wel eens een sexadvertentie met als titel ‘koppel zoekt koppel'. Swingen is wanneer een stelletje sex heeft met een ander stelletje. Swingen wordt ook wel partnerruil genoemd. Het kan dat iedereen sex met elkaar heeft, maar ook dat letterlijk de partners geruild worden. Het komt ook voor dat alleen de vrouwen sex met elkaar en met hun eigen partner hebben. Het gebeurt vaak in bij een van de stelletjes thuis of op een hotelkamer.

Iedereen kan swingen. Daar zijn geen standaard eisen voor. Het zijn vaak open minded mensen, die vooral online swingers contact zoeken. Je vindt ze door het hele land, ze wonen echt overal, dus vast ook bij jou in de buurt. Swingers Limburg kunnen naar een parenclub gaan, daar zijn er maar liefst twee van in de provincie. Swingers Westvlaanderen hebben nog meer geluk, want daar kan je naar drie verschillende clubs gaan.

Kunnen swingers ook single zijn?

Natuurlijk kunnen swingers ook vrijgezel zijn. Het is een seksuele voorkeur. Je houdt van sex met meer mensen dan alleen jouw partner, en als je single bent, dan vind je sex met koppels of meerdere mensen lekker. Als vrijgezel kan het wel wat lastiger zijn, al zijn er voldoende stelletjes op zoek naar een trio. In een parenclub kan het zijn dat je, als man alleen, in verhouding, meer entree moet betalen. Bij swingersclubs zijn vrijgezellen niet altijd welkom.

Beste parenclubs Limburg

Bornedries

Bornedries is een stijlvolle parenclub met een bar en discotheek, een wellnes met hamam, sauna en jacuzzi, en er zijn allemaal verschillende erotische kamers zoals de biechtkamer, de infinitykamer, etalagekamers, een sm-kamer, een orgiekamer en een bioscoopruimte. Al jouw fantasietjes komen uit in deze parenclub. Zowel koppels, als single mannen en vrouwen zijn welkom. Er is een dresscode en reserveren is niet mogelijk.

Club Seven Sins

Club Seven Sins wordt ook wel Erotic Palace genoemd en dat is niet zonder reden. De erotische dancing is modern en verzorgd, heeft een fijne bar, een mooie dansvloer, een indrukwekkend buiten met luxe extraatjes, een wellnes en er zijn allemaal erotische thema kamers. Zowel koppels, als singles zijn welkom, vrijgezelle vrouwen altijd, mannen op sommige dagen onder voorwaarden. Kijk daarvoor op de website. De drankjes en het koude en warme buffet zitten bij de prijs inbegrepen. Er worden ook geregeld themafeesten georganiseerd bij Seven Sins.

swingers

Beste parenclubs West-Vlaanderen

Acanthus

Houd je van clubbing? En wil je naar de grootste parenclub van de BeNeLux? Dan ga je naar Acanthus. Koppels en singles zijn welkom. Er zijn meerdere restaurants, een eigen catering, een heerlijke lounge en een erotische discotheek. Alles voor een sexy, opwindend avondje stappen. Er is ook een relaxruimte met een sauna, een jacuzzi en een zalig waterbed. Er zijn natuurlijk ook thema kamers. Onder meer de Spiegelkamer, een Gatenkamer, een mysterieuze donkere kamer, bamboeruimtes en een orgiekamer. Er is ook een erotische bioscoop met lig- en zitplaatsen. Er zijn verdeeld over de verdiepingen, verschillende sanitaire ruimtes waar je een verfrissende douche kan nemen. Buiten is er een erotisch park en een tuin met terras.

Club Cupido

Waar bij de meeste parenclubs single mannen minder welkom zijn, is dat bij Club Cupido juist het tegenovergestelde. Hier worden juist mannen welkom geheten. Het is een echte doenersclub, al ben je natuurlijk niets verplicht. Er is wel een verplichte dresscode. Club Cupido is een gezellige club met een gemoedelijke sfeer. Vooral voor koppels en mannen die van cuckold, wifesharing en dergelijke fantasietjes houden, is dit een heerlijke club om jouw fantasietjes de vrije loop te laten gaan.

Omega club

In deze parenclub zijn vooral vrijgezelle mannen en koppels welkom. Sterker nog, de koppels komen omdat er veel single mannen zijn. Daar zijn ze specifiek naar op zoek. Natuurlijk zijn alleenstaande vrouwen ook welkom. Ook Omega club is een doenersclub en koppels die komen om van de bar en het eten te genieten, zullen het hier minder naar hun zin hebben. Er is een huiselijke sfeer en er worden geregeld evenementen georganiseerd zoals bijvoorbeeld de Lustslavinnen party, kinky party's en andere evenementen zoals een kerst gangbang. Er zijn ook geregeld speciale gasten zoals Sammy Gold GB en Miss Loly GB. Voor swingers Westvlaanderen is dit toch echt de place to be!

Neuken in jouw regio?

Wil je sex met iemand in een bepaalde buurt? Selecteer dan provincie:

Zoek je naar: swingers?

Druk dan nu hier voor gratis contact!