Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Wordt jij geil van mij of toch niet?

Delfie1995(27) schrijft:

Mag ik u eens iets vragen?

Wat vind u van dat fotooke dat ik u in de bijlage stuur? Wordt u daar geil van of vind u dat niks dat iemand die u niet kent u zomaar zoiets stuurt?

Het kan ook zijn dat u eigenlijk liever een andere foto zoudt hebben gekregen, dat kan misschien wel, dat moet u me dan maar even laten weten, ik heb nog wel meer.

Delphine

Deze advertentie valt onder:

Wil je neuken met Delfie1995? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Delfie1995 !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Klik Hier & Registreer Gratis